Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
WYSTAWA PŁOCK
Autor Wiadomość
Agata
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 19:47   WYSTAWA PŁOCK

Z kim spotkam się w niedzielę na wystawie w Płocku :?: :?: :?:

Groszek

Kaśka 

Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 08:36   

GROSZKU przygotuj się na spotkanie z "ciężką artylerią" :wink: tzn. z nami : GLADIATOREM i REDIS.
Mamy nadzieję, że dojdzie do spotkania. Życzymy Ci wygranej i ....... kolejnego pucharu.

Czy Pańcia zamówiła już półkę na Twoje trofea? Bo czas już najwyższy
.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 11:59   

To będzie ogromny zaszczyt dla mnie stanąć na jednym ringu z takim przeciwnikiem jak Ty i nawet jak "umoczę" to nic, bo Mł. Ch. Pl. już mam, a nic innego do póki nie przytyję i nie nabiorę ogłady wystawowej, którą mam totalnie w nosie, nie chodzi mi po głowie. Jadę, by się nieźle zabawić.
Moja wyobraźnia pracuje i wyobrażam sobie jak teraz wygląda Twoja dziewczyna Redis. Pewnie jest taka wielka, że mogła by mnie połknąć.
Na mnie teraz w domu mówią - wąski. Wiesz te ciągłe cieczki :roll:
Biegam i biegam za nimi i apetyt wcale mi nie dopisuje.
Wczoraj w końcu złamałem moją pańcię 8) , która z nerwów trzepnęła kubeczkiem z suchą karmą i ugotowała mi wielkiego kurczaka. Też za chętnie tego nie jadłem, ale to i tak lepsze niż te suche kuleczki, tym bardziej, że pańcia karmiła mnie łyżeczką :wink: - tak to może być :lol:
Co prawda słyszałem jak brzęczała przy tym pod nosem, że jak tylko trochę przytyję to z powrotem będą suche kuleczki. :( Ona jest twarda, ale za jakiś czas znów ją złamię.
Na razie jestem chudy jak wiór, ale na wystawę i tak przyjadę :thx
Co tam :D
Do zobaczenia :lol:

Kaśka 

Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 13:23   

No cóż GROSZKU !
Miłośc rządzi się swoimi prawami i czasami tak bywa, że się chudnie.
Ale wierzę, że karmienie łyżeczką przyniesie oczekiwane efekty i Twoja Pańcia stwierdzi, że to normalka i nie będziesz musiał jeść tych "psich chipsów" tylko jakieś rarytasy zarezerwowane tylko dla Ciebie GROSIU.

Wiadomośc dla Twojej Pańci :
Miłego gotowania i wymyślania nowych potraw bo pewnie kurczaczek szybko się znudzi, he, he ! :lol:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pią 03 Cze, 2005 23:25   

przestań :evil:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 22:48   

Informuję wszystkich, że dziś na wystawie w Płocku Gladiotar Kasi zgarnął parę pucharków - wygrał rasę, zdobył II miejsce w grupie i I miejsce w bisie użytków.

GRUBY - jeszcze raz gratulacje. :thx

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 06:11   

BRAVO GRATULUJEMY ZŁOTA GLADIATORZE- Korina

PS. Groszku a Tobie czego gratulować??

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 06:49   

Również gratulujemy wyniku.

Pozdrowienia

Kaśka 

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 08:03   

GLADIATOR wszystkim, którzy złożyli gratulacje badzo dziękuje i przesyła oślinione liznięcie i razmachany ogon.
Agatko - jak GROSIO nabierze masy to nastepnym razem to my będzięmy Wam gratulować . "GRUBY" nie ma nic przeciwko temu, przecież mają wspólnego tatusia, ha, ha !
A co w rodzinie to nie zginie.
A i tak w tym wszystkim najważniejsze było nasze spotkanie (wystawianie to mam wrażenie, że było tak przy okazji naszego spotkania, jakiś pretekst musiał być, prawda?)

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 08:55   

Kasiu gratulacje dla Gladiatora :thx ,a co słychac upieknej Redis :?: :P

Kaśka 

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 09:30   

Mireczko,
REDIS wystawiana była jeszcze w klasie szczeniąt i otrzymała ocenę: WYBITNIE OBIECUJĄCA i super opis :thx . Na BIS PAPPY weszła do ścisłego finału ale chyba zabrakło "błysku w oku" by zauroczyć sędziego i niestety na pudło się nie załapała.

Odpowiedz do tematu