Przesunięty przez: Krzysiek Nie 30 Lis, 2008 12:53 |
10 letnie sunia - bassetka z Gdańska szuka nowego domu. Właś |
Autor |
Wiadomość |
karina_wilson
|
Wysłany: Sro 29 Paź, 2008 09:33
|
|
|
uważam ze super ze daliscie Bertuni szanse u was w domku. trzymam kciuki )))
Jakby to wygladalao z jej transportem ?
zastanawiam sie nad wrzuceniem do niemieckiego lub szwajcarskiego portalu o zwierzetach Info o Bertuni.... |
_________________ www.ratujfoki.pl
www.viva.org.pl
 |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Sro 29 Paź, 2008 14:09
|
|
|
z takim dalekim transportem to nie wiem jak byly rozwiazywane sprawy i czy w ogole byly, bo jestesmy na forum od niedawna. moze sie wypowiedza dziewczyny, ktore maja doswiadczenie. z naszej strony mozemy zapewnic przewiezienie Berty z gdanska do jakiegos punktu z ktorego ktos ja przejmie i zawiezie dalej. tak jak to robily dziewczyny w przypadku Axela. (tylko czy jej nie zaszkodzi taka dluga podroz z przesiadkami) |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 29 Paź, 2008 18:06
|
|
|
obawiam się że w tym wieku nie jest to wskazane. |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Czw 30 Paź, 2008 19:36
|
|
|
Marto a czy zaprzyjazniona Pani weterynarz cos odpowiedziala? (wiem, pewnie bys napisala jakby bylo wiadomo, ale ... caly czas mysle o Bercie) |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 30 Paź, 2008 21:01
|
|
|
Odpowiedziała ale niestety nie - wiek psiaka jest bardzo dużą przeszkodą. Ja też myślę o Niej. Rozesłałam ponownie wieści wśród znajomych - z ust do ust może coś się uda. |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 01 Lis, 2008 11:15
|
|
|
Powtarzam...sunia może trafić do mnie. A czas goni, bo dziewczyna zaczyna łapać dziecko zębami. |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Nie 02 Lis, 2008 12:42
|
|
|
jezeli nie jest mozliwe przeszkolenie wlascicieli i na razie nie ma chetnych na staly domek, to chyba nie ma wyjscia. Tylko droga dluga Jezeli mialby to byc laczony transport (taki jak u Axela), dobrze jakby ja wlasciciele przewiezli przez 1-szy etap zeby sie tak nie stresowala podczas drogi, bo pewnie sie przewinie przez kilka samochodow i osob. chyba ze jest jakis inny pomysl na przewiezienie. |
|
|
|
 |
Alina z Bogdanem

|
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 10:49
|
|
|
Czy ktoś wie coś o losach tej suczki? |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 11:12
|
|
|
suczka jest nadal u właścicieli. Domu nie znaleźliśmy do tej pory. |
|
|
|
 |
Alina z Bogdanem

|
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 16:45
|
|
|
A DT nie wchodzi już w grę?
(piszę DT i ciarki mnie przechodzą na samo wspomnienie, co przeżyłam niedawno w tym temacie, ale przecież nie wszyscy są takimi mięczakami jak ja...) |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 17:16
|
|
|
Magda od Fania jest z właścicielami, Berta jest w domu i właściciele prawdopodobnie właściciele się rozmyślili, i Berta zostaje w domu. Informacja u Magdy. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 19:14
|
|
|
i oby tak się to zakńczyło dla Berty 10-letniego drzewa sie nie przesadza
uwazam że można taka sytuację ogarnąć bez szkody dla dziecka i psa,trzeba tylko chcieć :~ |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 19:55
|
|
|
Mirka napisał/a: | i oby tak się to zakńczyło dla Berty 10-letniego drzewa sie nie przesadza
uwazam że można taka sytuację ogarnąć bez szkody dla dziecka i psa,trzeba tylko chcieć :~ |
otóż to. I dlatego cieszę się, że w domu Berty sytuacja na razie stanęła w miejscu. To w tym momencie najlepsze dla suni. Temat uważam za zamknięty. |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Sob 29 Lis, 2008 14:23
|
|
|
ja tylko dopisze, ze bardzo sie cieszymy z decyzji wlascicieli. kamien spadl nam z serca |
|
|
|
 |
|