Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
TVN- JAK PIES Z KOTEM- AGATA o BASSETACH
Autor Wiadomość
Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 06:42   TVN- JAK PIES Z KOTEM- AGATA o BASSETACH

HEJ - pewnie niektórzy wiedz juz o nagraniu w którym Agata wystapiła ze swoja paczką bassetów.

Ona mnie pewnie zbije :lol: ale Wam zdradze bo trzeba przygotować magnetowidy że emisja bedzie 10 lipca w programie TVN - "Jak pies z kotem" a my jesteśmy na zlocie wiec warto sobie nagrac.

Chyba ze jakiś tele-bim mają w Ślesinie :lol:

AGATKO BRAVO BRAVO ZA ODWAGE - GRATULACJE

PS trzeba bliżej lipca sprawdzic czy to napewno 10 czy nie 9 bo standardowo program leci w sobote o 16:45
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 10:15   

No to ładnie Arletooooooo, miałaś siedzieć cicho. Ja mam nadzieję, że mało osób będzie to oglądać, bo zlot, bo wakacje. Dałam totalną plamę. Stres zrobił swoje, ogromny stres. Dziś bardzo się wstydzę. Miałam taką szansę i jej nie wykorzystałam. Tyle osób zawiodłam, miałam tyle powiedzieć i nic. Mimo, że program był kręcony w luźnej atmosferze, ale te kamery, światła, ludzie, to odbiera odwagę, człowiek zapomina jak się nazywa i odbiera wszystko. Bardzo Was przepraszam, ale nie potrafiłam. Nie potrafiłam nawet normalnie się wysławiać. No głupia blondynka taką dała plamę. Nie mogę sobie darować. Wstyd i jeszcze raz wstyd :oops:

Natomiast moje psiaki spisały się super. Bałam się o jędzę Balbinę, o jej zachowanie, ale ona była bardzo grzeczna. Siedziała na sofce między mną a prowadzącą Olą i dopominała się pieszczot. Co prawda raz, gdy któryś z panów z ekipy filmowej podszedł do prowadzącej, by poprawić jej mikrofon - Balbina nie wytrzymała i zaczęła na niego warczeć :twisted: , tak jakby w jej obronie - pan odskoczył. Czemu :roll:
Gumka i Groszek - luzaki. Upatrzyły sobie kocią zabawkę przyczepioną do ściany na takiej gumowej lince. Rozciągały ją na 5-6 metrów i strzelały z całej siły w tą ścianę. I tak było przez cały program. Czekałyśmy jak któraś z nas zarobi w głowę. Agatka, no właśnie, nie mam pojęcia co robiła Agatka. Kurcze, w takim stresie byłam, że nie wiem gdzie i co robił w tym czasie mój pies :shock:
Jeszcze raz przepraszam :(
Gdyby emisja była przed zlotem to ze wstydu na pewno bym się w Ślesinie nie pokazała, bo na pewno byście mnie tam nie wpuścili.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 10:50   

Jak moglam siedziec cicho :?:
TO PRZECIEZ REWELACJA ŻE OPOWIEDZIAŁS O NASZEJ NAJWSPANIALSZEJ RASIE i ZE TO TY DOŚWIADCZONA HODOWCZYNI - I NIE KOMBINUJ :!: NAPWENO WSZSTKO CO POWIEDZIAŁS BYLO TRAFNE I RZECZOWE I DZIEKI CI ZA TO.

A my bedziemy sie mogli pochwalic ze to nasza kolezanka występuje w programie :thx
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 12:15   

A o której godzinie jest program "Jak pies z kotem" ? Agatko chyba przesadzasz, czytając Twoje posty, jesteś tak obeznana, że myślę, że niepotrzebnie się martwisz. Ja Ci dodaję otuchy.

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 12:56   

Moja wina!
Na pytanie P. Basi Wiśniewskiej z TVN czy ktoś z "Naszych Bassetów" mógłby przyjechać do programu "Jak pies z kotem" - od razu odpowiedziałam - Tak oczywiście Agata z Polany Kłapouchego!!
Gdybym wiedziała, jakiego stresu dostarczę Agacie - może bym się dłużej zastanowiła. Ale myślę, że i tak odpowiedź byłaby taka sama. Nie znam bowiem w Warszawie i okolicach osoby, która miałaby więcej i mądrzej na temat bassetów do powiedzenia!
Formuła programu jest taka, jaka jest - i to jest nie do przeskoczenia. Agata mogła tylko odpowiadać na pytania prowadzącej Oli Mątkiewicz. Nie mogła się niestety rozgadać, więc nie wszystkie istotne tematy mogła poruszyć. Ale nikt absolutnie nie będzie miał tego Agacie za złe! Spróbujemy namówić TVN na oddzielny program, w którym byłoby tylko o sprawach problematycznych - typu Basset S.O.S. lub czarna lista. Tym razem miało być na wesoło i na luzie. Takie sobie pogaduchy, bez określeń typowo kynologicznych.
Ja tam wierzę, że Agacie i 4/5 Polany poszło super!!!
Acha, Agata zapomniała dodać, że po nagraniu P. Basia (realizatorka) ją ucałowała i powiedziała, że było świetnie!! :D :D :D

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 13:02   

SUPER :!: :!: cieszymy sie bardzo ze mamy takie slawne kolezanki i kolegę :thx

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 14:24   

Tak, to wszystko przez Ewę

Ale wstyd :oops: :oops: :oops:

Jedyne co mnie cieszy to to, że bassety totalnie nie miały tremy :lol:
Robiły tam co chciały :lol:

Bartmen
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 14:38   

Agata napisał/a:
[b]Jedyne co mnie cieszy to to, że bassety totalnie nie miały tremy :lol:
Robiły tam co chciały :lol:

Bo to urodzone gwiazdy :D

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 17:09   

Agatko teraz to się nie wymigasz :)
Proszę jeżeli jest możliwe o skołowanie nagrania z tego programu.
No i oczywiście opublikowanie na stronie.

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 13:14   

Agata mówiła, że emisja za trzy tygodnie.
Liczę sobie i liczę i wychodzi mi, że trzy tygodnie od nagrania wtorkowego to nie jest w czasie Zlotu - TYLKO WŁAŚNIE DOKŁADNIE TYDZIEŃ PRZED :!: :!: :!:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 13:20   

:oops:

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 07:46   

Czy to jutro mamy oglądać program "Jak pies z kotem" ? Co, gdzie i o której ?

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 12:21   

Jutro czy w przyszłym tygodniu ?
Widziałam jeden odcinek, dość ok.Dobrze ze pojawł sie jakiś program o psach, kotch bo ostatnio zauważyłam deficyt w tej materii.

atka__
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 13:29   

AGATA!!!!!!!!! BRAAAAAWOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!a te dwa z tą piłką rewelacja .... :thx :thx :thx

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 14:52   

Atka o czym ty piszesz ? Nic nie rozumiem, już się pogbiłam, jakie z piłką, co , gdzie ?

Odpowiedz do tematu