Nie chcę spać sam |
Autor |
Wiadomość |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2008 23:46
|
|
|
ja wprost "uwielbiam" kiedy w czasie zimy lub deszczowej jesieni mój mądry inaczej mąż zamiast wejść do domu wytrzeć psy i spuścić ze smyczki zaczyna kombinować i robi to w odwrotnej kolejności czyli wchodzi, spuszcza i sięga po ręcznik, ale nie ma co wycierać no chyba że swoje buty :~
a psy z największą rozkoszą malującą się w oczach wskakują do łózka na świeżo zmienioną pościel.
Żyć nie umierać
Cwaniaki |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 19:37
|
|
|
Ja w zeszłym roku miałam bagno na podwórku, tuż przed wejściem, czyli tam, gdzie najczęściej wylegiwały się psiska. Całe to błocko miałam później w domu.
Na szczęście w tym roku położyliśmy kostkę i jest o niebo lepiej. |
|
|
|
 |
karina_wilson
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 23:55
|
|
|
sluchajcie, moje obie dziewczynki tak mnie dzis caly dzien molestowaly ze do sypialni chcialay wejsc ze je musialam wpuscic i zrobilam to tylko dlatego ze tatusia na weekend nie ma i jestesmy ze trzy same....
teraz leza na tatusia stronie lozka i Sheela kombinuje jak sie pod koldre wcisnac a lilia sie na moja czekolade czai....no chwili spokoju nie mam z moimi urwisami niedlugo przyjdzie łóżeczko dla nich i bedzie stalo w sypialni:) poscielke dzis juz kupilismy:) |
_________________ www.ratujfoki.pl
www.viva.org.pl
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2008 15:55
|
|
|
Karina, jak ja się ubawiłam czytając Twój post. Te Twoje dziewczynki, łóżeczka, ja je chce koniecznie zobaczyć.
Czekaj, czekaj tatuś wróci - to się zdziwi, że jego strona łóżka wymymłana przez córeczki.
A one jak już raz weszły do sypialni - o koniec, już będzie ich. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
|