Przesunięty przez: Asia i Basia Czw 23 Wrz, 2010 19:54 |
PROPOZYCJA |
Autor |
Wiadomość |
Marta

|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 11:28 PROPOZYCJA
|
|
|
Mam taka mala propozycje. Moze mozna by bylo z czasem utworzyc taki dzial-ALBUM, do ktorego kazdy wklejal by jakas ciekawa fotke swojego pupila, rowniez fotki ze spotkan bassecikow i basetomaniakow. I moze do tego tez dzial z konkursem na najciekawsze zdjecie...tak od czasu do czasu. Cos podobnego do tego co jest na www.psieforum.pl |
_________________ Coco
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 12:47
|
|
|
Ja popieram taką propozycję, poczekamy jeszcze na wypowiedzi i myślę, że administrator nam pomoże w tej kwestii. Mogłyby być fotki takie jakieś śmieszne ujęcia coś w tym stylu. Marta, do Zlotu już jestem bardzo zajęta, ale po zlocie koniecznie musimy się spotkać. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Marta

|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 22:54
|
|
|
Jak otworzyloby sie ten album bylyby w nim rozne kategorie. Np.:
SPOTKANIE, WYSTAWY, MOJ PUPIL, moga byc tez WLASCICIELE, KONKURS, itp. itd.
Pani Bogumilo wyslalam do pani prywatna wiadomosc. Robie to piuerwszy raz nie wiem czy dojdzie dlatego tak na wszelki wypadek pania poinformuje
I przy okazji zegnam sie z forum znowu na miesiac. Pod koniec lipca ja i moj przyjaciel Leon znowu zawitamy wsrod baseciej rodiny:)
Pozdrawiam
marta |
_________________ Coco
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 16:04
|
|
|
doszlo, doszlo, ja pod koniec lipca organizuję w Gorzowie spotkanie w Parku Róż, ze wszystkimi gorzowskimi basseciarzami. Szczegóły po powrocie ze zlotu. Jak wrócę cała. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Marta

|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 21:34
|
|
|
no jeszcze nie wyjechalam...zmiana planow, ale dosc mala. Jade jutro...buuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: .
Oby pani wrocila jednak cala ze zlotu :lol: .....i Gustaw oczywisciwe tez. I to obowiazkowo!!!
Tak mysle i na ulicy czeresniowej tez mieszka bassetka...chyba w wieku Gucia.Tez nie ma rodowodu, a pochodzi z Choszczna. Wabi sie Dora. Moj Leo juz kiedys do niej jezdzil...poznac sie. Mial zostac jej narzeczonym. Przyjade to dokladnie pani powiem. Musze tate poprosic o adres albo telefon bo to przeciez znajomi.Wogole to wiwm, ze wlasciciel tej bassetki bardzo ladnie maluje, organizujew nawet swoje wystawy i chyba psie portrety tez robi. Przynajmniej swojemu psu robil...jesli dobrze pamietam. Oj musze koniecznie sie z nimi skontaktowac. Zawsze to jeden basset wiecej.
Pozdrawiam i do zobaczenia za miesiac. |
_________________ Coco
 |
|
|
|
 |
|