Przesunięty przez: Miła od Gucia Czw 21 Maj, 2009 18:41 |
Potrzebny transport dla MONY [Mona na dt u Dorti] |
Autor |
Wiadomość |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 14:33 Potrzebny transport dla MONY [Mona na dt u Dorti]
|
|
|
Dla tej oto śliczne biednej dziewczynki szukamy transportu
z Gostynia do Elbląga. Trasa wynosi 370 km. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Alina z Bogdanem

|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 22:15
|
|
|
Pozwolę sobie dodać ,że dotychczasowy właściel suni wychwalał ją strasznie, jaka to dobra suka: ma 2,5roku a rodziła już trzy razy!!! I mioty miała zawsze duże. Nigdy by się jej nie pozbył, ale kumpel z Daleszyna sprzedał basseta i nie ma w pobliżu innego reproduktora, więc suczynka niepotrzebna. Pan niemiły oraz zniecierpliwiony chce jej się pozbyć jak najszybciej.
Psinka na zdjęciu też nie wygląda na szczęśliwą, przypomina mi trochę wystraszoną Megi niestety, dlatego pośpiech wskazany.Dom czeka.
Cieszmy się ,że niunia nie będzie już więcej rodzić a wspomniany reproduktor też od wczoraj nie jest reproduktorem. Zatem nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jeszcze jedna smutna niestety informacja związana z bassetami z Gostyńsko-Daleszyńskiego zagłębia: reproduktor był ostatnim bassetem kumpla ,bo suczynka zeszła po cesarce - przez kogo i jak przeprowadzonej - możemy się tylko domyślać... |
_________________ Bodzio, Dżila, Bazyl oraz dwie kotki |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 22:23
|
|
|
normalnie włos mi sie na głowie jezy jak czytam te historie |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 23:40
|
|
|
A ja znów nie wiem co napisać. Po historii Zuzi i teraz tej psiny tylko się popłakałam i przypomniało mi się skąd jest moja Mania,Boże ona też mogła tak skończyć, a ta bidula to może jakaś jej siostra :cry: |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 13:00
|
|
|
a czy ktos z elblaga moze po nia wyjechac kawalek? patrzylam na mape i my moglibysmy ewentualnie zgarnac suczke gdzies z okolic tczewa a w zasadzie chyba z okolic Swarozyna - tam gdzie zjezdza sie z autostrady w prawo na malbork-elblag.
tylko, ze u nas od poniedzialku do soboty mogloby to byc dopiero ok. godz.17, w niedziele szybciej. |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
AgaElbląg
|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 18:50
|
|
|
kochani ,błagam musimy ją wyrwac z rąk tego kata , ja moge wyjechac po nią do Tczewa i zabrac do Elbląga |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 20:05
|
|
|
to my wtedy mozemy po nia pojechac w okolice grn. grupy czy swiecia i dostarczyc do tczewa. razem z aga to juz bedzie dosyc spory kawal drogi :razz: czekamy na chetnych |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 20:09
|
|
|
to tak dla zobrazowania trasy, trzeba kliknąć na zdjęcie, widać wtedy wyraźniej
Gostyń - Jarocin - Września - Gniezno - Żnin - Bydgoszcz - Chełmno - Świecie - Grudziądz - Malbork - kochany domeczek w ELBLĄgu |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 21:22
|
|
|
Mój kochany małżonek oferuje przejazd Toruń-Świecie po 17-tej, lub Inowrocław-Świecie w niedzielę :wink:
To trochę obok trasy, ale zawsze do przodu |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
AgaElbląg
|
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 22:21
|
|
|
ja Was po prostu kocham |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 06:17
|
|
|
Zapomniała dodać, że do Bydgoszczy też może po nią zachaczyć, bo to nasze strony. |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 08:34
|
|
|
Kochani, Swiecie to juz zabi skok do Elblaga, no kto sie podejmie dostarczyc "przesylke" do domku? Ludki, pomoc trzeba. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 08:36
|
|
|
Asia przeciez Danka od LU podjęła się przyjechać po nią w okolice Swiecia :lol: |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 08:41
|
|
|
A no to super, bo juz chcialam walizke pakowac i jechac :wink: Pogubilam sie w tych etapach. To znaczy do Tczewa dojedzie czy juz do konca? |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 08:53
|
|
|
Czy jest ktoś chętny na dojazd z Gostynia w nasze oklice ? (Toruń/ Bydgoszcz lub Inowrocław) ? |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
|