Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Wystawa Katowice '05
Autor Wiadomość
Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 19:20   Wystawa Katowice '05

Zgodnie z sugestią Administratora rozpoczynam ten po raz drugi- proszę o potwiedzenia , kto będzie i z kim, przepiszcie też swoje wcześniejsze zgłoszenia -my będziemy z Karolem w Championach, afra w weteranach a Cerata jako widz , myślę że jakoś ją przemycę , by się oswjała z wystawą

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 19:59   Re: Wystawa Katowice '05

Grzegorz napisał/a:
Zgodnie z sugestią Administratora rozpoczynam ten po raz drugi- proszę o potwiedzenia , kto będzie i z kim, przepiszcie też swoje wcześniejsze zgłoszenia -my będziemy z Karolem w Championach, afra w weteranach a Cerata jako widz , myślę że jakoś ją przemycę , by się oswjała z wystawą

Mam pytanie Grzegorzu. Jak tam wystawa w Katowicach ? Jak poczło ?
Oraz Jak to możliwe że basset artezyjsko-normadzki został wystawiony na innym ringu?

pozdrowienia

Paweł

Allanis
[Usunięty]

Wysłany: Sob 19 Mar, 2005 11:20   katowice 2005

Witam,byłam na wystawie,calą rasę wygrala suczka z hodowli Unita IGA Orlena Unita,mlodziez wygral HAROLD Swede Sun's.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 11:20   

Hej a moze Ten kto był w Katowicach wie jaka suczka wygrała w kalsie młodzieży? :?:

Allanis
[Usunięty]

Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 11:42   katowice 2005

w klasie młopdziezy suki-wygrała DIANA Lady Barnett's bo była tylko ona,dwóch pozostałych suczek nie było

Gosia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 22 Mar, 2005 07:55   Wystawa Katowice'05

Grzegorz jak tam twoje bassety na wystawie?
Odezwij się i opisz jakie wrażenia :D
Pozdrawiam :D

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 20:30   Wystawa Katowice

Wrażenia, niezłe, przede wszsytkim zmęczenie. Bo to i stosiko handlowe, i psy na ringu , i układy towarzsykie ( trudno ), i prace charytatywne.
Karol w Championacie drugi , nawet się nie przejął , Afra najlepszy weteran, Cerata była jako gość. Podobno ktoś umieścił zdjęcie Karola i Ceraty na Dogomanii ,fajowo.
Co do drugiego Karola ,trochę gorzko , ale tak bywa.
dzięki za wyniki , bo mi się nie udało być do końca ocen bassetów przy ringu. To jedyna taka wystawa na której psy wystawiam dodatkiem.

Odpowiedz do tematu