będą dzieci ? |
Autor |
Wiadomość |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 08:39
|
|
|
Kasiu to ty też będziesz miała małego bassecika?
|
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 09:09
|
|
|
chciałabym Joania, chciałabym ale niestety nie - ale Cebulka jest moją ulubienicą z bandy jedenastu od pierwszych dni jej życia - jest przepiękna i ma cudowną ciemną kropeczke na środku pyszczka.
Ta dziewczyna zrobi kariere!
Gdybym mogła wybierać, byłaby moja, tak jak Chwilka Twoja. Widzisz, każdy ma swojego ulubieńca moja mama na przykłąd zakochała sie w Czekoladce. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 12:46
|
|
|
Ja również na początku miałam swoich ulubieńców z bandy jedenastu, ale teraz jestem tak w nich zakochana..............
Ludzie dzwonią z daleka i proszą telefonicznie abym sama im wybrała maluszka a oni za jakiś czas sami odbiorą, ale........ ja nie jestem teraz w stanie nikomu wybrać, bo sercem patrzy się inaczej
One są teraz jak Gremliny, prawdziwa banda, są takie wesołe i kontaktowe, straszne łobuzy. Szaleją, gryzą, łapią za nogawki, machają ogonkami, a te sprytne spojrzenia
A jak stawiam michy :shock: Zachowują się jak szarańcza, takie małe termity - 5 minut i michy puste, a karma jest w uszach, noskach, wszędzie :lol: |
|
|
|
 |
Dorota

|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 18:06
|
|
|
Agatko cudne psiaczki!!! Pewnie trudno bedzie sie z nimi wszystkimi rozstawac! Sa poprostu wspaniałe!! Gratuluje udanych dzieciaczków:)
Tak swoja droga ja tez bym chciala bardzo drugiego bassecika! Niestety brak warunków !!W rodzinnym domu zawsze mielismy pełno zwierzat - dwa psy, chomiki, swina morska, myszoskoczki, kot. Oczywiscie nie wszystkie na raz:) Jeszcze trzy lata temu mielismy dwa pieski i kota, w tej chwili został kocur Borys i sznaucerka srednia Mini (moja pierwsza miłość), kundelek Murzynek niestety odszedł od nas ale zawsze zostanie w moim sercu w końcu sie z nim wychowałam.
Wzieło mnie na wspomnienia:) Kiedys bardzo dawno temu jak jeszcze ja i moj brat bylismy dzieciaki założylismy chodowle chomików!! W efekcie mielismy 21 To był rezultat eksperymentów mojego brata:) Wrzucał swojego samczyka Kubusia do akwarium mojej chomiczycy Agatki i obserwował co sie bedzie działo:)
Pozdrawiam i zycze powodzenia |
_________________ Hectorek złodziej ciasta drozdzowego i naleśników |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 20:33
|
|
|
Tego się nie da opisać, ja siedziałam i śmiałam się sama do siebie, piękne, a który to ten Czort. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:19
|
|
|
Bogumiła od Gustawa napisał/a: | a który to ten Czort. |
Pogońcie Piotrka Agaty niech wstawi fotki z dzisiejszej porannej sesji :lol:
Tam jest Czorcik w pełnej krasie :twisted: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:45
|
|
|
Ciąg dalszy w nowym temacie "Szczeniaki na Polanie".
admin. |
|
|
|
 |
|