Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
będą dzieci ?
Autor Wiadomość
joania
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 08:39   

Kasiu to ty też będziesz miała małego bassecika?
:roll:

Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 09:09   

chciałabym Joania, chciałabym ale niestety nie - ale Cebulka jest moją ulubienicą z bandy jedenastu od pierwszych dni jej życia - jest przepiękna i ma cudowną ciemną kropeczke na środku pyszczka.
Ta dziewczyna zrobi kariere!
Gdybym mogła wybierać, byłaby moja, tak jak Chwilka Twoja. Widzisz, każdy ma swojego ulubieńca :) moja mama na przykłąd zakochała sie w Czekoladce.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 12:46   

Ja również na początku miałam swoich ulubieńców z bandy jedenastu, ale teraz jestem tak w nich zakochana..............
Ludzie dzwonią z daleka i proszą telefonicznie abym sama im wybrała maluszka a oni za jakiś czas sami odbiorą, ale........ ja nie jestem teraz w stanie nikomu wybrać, bo sercem patrzy się inaczej :roll:
One są teraz jak Gremliny, prawdziwa banda, są takie wesołe i kontaktowe, straszne łobuzy. Szaleją, gryzą, łapią za nogawki, machają ogonkami, a te sprytne spojrzenia 8)
A jak stawiam michy :shock: Zachowują się jak szarańcza, takie małe termity - 5 minut i michy puste, a karma jest w uszach, noskach, wszędzie :lol:

Dorota

Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 18:06   

Agatko cudne psiaczki!!! Pewnie trudno bedzie sie z nimi wszystkimi rozstawac! Sa poprostu wspaniałe!! Gratuluje udanych dzieciaczków:)

Tak swoja droga ja tez bym chciala bardzo drugiego bassecika! Niestety brak warunków !!W rodzinnym domu zawsze mielismy pełno zwierzat - dwa psy, chomiki, swina morska, myszoskoczki, kot. Oczywiscie nie wszystkie na raz:) Jeszcze trzy lata temu mielismy dwa pieski i kota, w tej chwili został kocur Borys i sznaucerka srednia Mini (moja pierwsza miłość), kundelek Murzynek niestety odszedł od nas ale zawsze zostanie w moim sercu w końcu sie z nim wychowałam.

Wzieło mnie na wspomnienia:) Kiedys bardzo dawno temu jak jeszcze ja i moj brat bylismy dzieciaki założylismy chodowle chomików!! W efekcie mielismy 21 :) To był rezultat eksperymentów mojego brata:) Wrzucał swojego samczyka Kubusia do akwarium mojej chomiczycy Agatki i obserwował co sie bedzie działo:)

Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 20:33   

Tego się nie da opisać, ja siedziałam i śmiałam się sama do siebie, piękne, a który to ten Czort.

Buba 

Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:19   

Bogumiła od Gustawa napisał/a:
a który to ten Czort.

Pogońcie Piotrka Agaty niech wstawi fotki z dzisiejszej porannej sesji :lol:
Tam jest Czorcik w pełnej krasie :twisted:

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:45   

Ciąg dalszy w nowym temacie "Szczeniaki na Polanie".
admin.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi