Jak ustawić basseta ?(postawa) |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 03:03 Jak ustawić basseta ?(postawa)
|
|
|
Słuchajcie, nie jestem laikiem w tej sprawie, bo za mną kilkadziesiąt wystaw. Przepięknie ustawia się Balbina, tak jak chcę tak stoi, a przede wszystkim Balbinka cudownie trzyma ogonek. Z pozostałymi moimi bassetami również nie mam większych problemów ...... oprócz JEDNEGO - a mianowicie Groszka.
Ile ja pracy staram się w to włożyć i NIC !!!
Już chłopaka jakoś postawię i tylko dotknę do ogonka od razu siada i macha nim, albo zaczyna zaczepiać mnie prowokując zabawę.
No normalnie nie mogę sobie z nim poradzić !
Czy ktoś już miał taki problem?
Agata |
|
|
|
 |
czarek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 08:43
|
|
|
Zchecia bym Ci pomugl ale ja nigdy nie byłem na wystawie i nie wiem jak to sie robi ale mozesz zrobic tak aby jedna osoba zajmowała sie głową a druga ogonem to moze śmiesznie brzmi ale moze wyjść kto wie :wink: |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 07:49 Jak ustawić basseta
|
|
|
To na początku jest jak czeski film :P , albo dejevu, mam ten sam problem z Ceratą , co ją rozciągnę to ona siad lub przykurcz. Paranoja. :twisted: Spróbuj tak , ustaw przód , jako tako i w wyciągniętej ręce przed nosem trzymaj jakąś twardą smakoszkę . Wtedy Groszek będzie obgryzał , oblizywał to co masz w palcach dociąży przód a zapomni o tylnej części przynajmniej teoretycznie :shock: . robota jest syzyfowa , ale w końcu przynosi efekty.Tylko uważaj by zeżarł Ci paluszków :lol: |
|
|
|
 |
Dariusz

|
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 15:36 Wystawianie,pomoc,porady
|
|
|
Jak macie jakieś problemy-służę również pomocą.
Podaje kontakt-
Dariusz Kamiński- Szczecin tel.kom.0 888 356489 :lol:
Pozdrawiam :lol: |
|
 |
|