Właściwie od momentu kiedy sie zarejstrowałam dzieje mi się tak, że muszę sie dwukrotnie logować zanim faktycznie zostanę zalogowana. Wygląda to tak: loguje się i na dole pojawia się mój nick w liscie uzytkowników przeglądających forum, ale na górze dalej jest "zaloguj". Dopiero przy drugim logowaniu jest informacja, że jestem zalogowana. Początkowo myślałam, że to dlatego, że dwie osoby korzystaja z tego samego komputera (ja i Grześ), ale będąc w pracy mam to samo.
Czy to ja mam coś źle ustawione, czy taki "urok" tego forum?
Agata [Usunięty]
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 09:06
Jaga, ja miałam to samo, ale mam teraz ustawione - zaloguj automatycznie przy każdej wizycie. I nie ma problemu.
Jaga [Usunięty]
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 09:17
Agata napisał/a:
Jaga, ja miałam to samo, ale mam teraz ustawione - zaloguj automatycznie przy każdej wizycie. I nie ma problemu.
Ja nie mogę tak zrobić, bo tak jak mówię korzystamy we dwójkę z tego samego komputera (w domu) w związku z czym nie wiadomo by było, czy logować mnie czy Grzesia.
Jaga, miałam ten sam problem, mała rada: wejdź w przeglądarke, wybierz "Narzędzia" potem "opcje internetowe", otworzy Ci sie okienko i tam musisz zaznaczyć "usuń pliki cookie" - nie jestem orłem komputerowym ale to powinno wystarczyć - u mnie wystarczyło
Pozdrawiam
K:)
Jaga [Usunięty]
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 09:53
O :shock: Chyba pomogło. Nigdy bym nie pomyślała, że tu może być problem (zwłaszcza, że na innych forach nic takiego mi sie nie dzieje).
Dzięki Kasiu.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum