Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Sro 27 Lip, 2016 20:23
Co robic w takiej sytuacji
Autor Wiadomość
olka 

Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 13:01   Co robic w takiej sytuacji

Witma wszystkich użytkowników.Mam problem ze swoim psem ma 1,5 roku .W sumie jestem 2 włascicielem psa 1 właściciel go oddał bo nie miał dla niego czasu.Psa mam od 2 miesięcy .I powiem ze mam z nim utrapienie co 3 dni ma biegunkę świetem było 7 dni urlopu od sprzątania.Najgorsze jest to ze rozwolnienie dostaje w nocy.Gdzieś tak 2 -3 i nie jestem w stanie z nim wyjsć.Ostatni spacer jest o 22 tak 30 min.Wtedy tez załatwia swoje potrzeby.Na spacerze jest wszystko ok.Czasami zdarza mu sie wtopa w dzień jak rodziców nie ma w domu i zostaje sam.Wtedy sika chociaż przed wyjsciem był na podworku zeby nie narozrabiał pod nasza nie obecnosc.No i nic to nie daje wracamy albo jest nasikane albo co innego.Weterynarz stwirerdzł ze to trzustka dostaje leki ale to za bardzo tez nie dziła bo 7 dni ma sie dobrze na 8 znowu sie z niego leje.Na pechez tez dostaje od 4 dni ,ale tez nie widze potrawy bo chodzi i posikuje po całym domu.
NIE MAM POJĘCIA CO MAM ROBIC.PIES DOSTAJE RYZ Z SERCAMI DROBIOWYMI BO NIC INNEGO NIE WCHODZI W GRE.NAWET PASZA DLA PSÓW.MOZE WY COS DORADZICIE.

benon 

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 12:31   

Spróbuj dać psu ciemny ryż i pokombinuj z dodatkiem do niego. Ciemny ryż trawi się dłużej, gdyż ma więcej węglowodanów złożonych, co powoduje, że organizm dłużej go trawi i dostarcza energii bardziej rozłożonej w czasie, aniżeli ryż biały, który jest takim jakby " zastrzykiem energii". Popróbuje też dodając do ryżu jajko raz na tydzień surowe oczywiście.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 19:40   

A ja te serca drobiowe zamieniałbym na mielone.
Mielone z indyka albo wołowe.
Ostatnio jak Gucior chorował, często odwiedzał nas weterynarz, i pytałam o drobiowe serca, wątróbkę.
Stwierdził, że mogą być po tym sensacje.

Odpowiedz do tematu