Przesunięty przez: Asia i Basia Sro 27 Lip, 2016 20:23 |
Co robic w takiej sytuacji |
Autor |
Wiadomość |
olka
|
Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 13:01 Co robic w takiej sytuacji
|
|
|
Witma wszystkich użytkowników.Mam problem ze swoim psem ma 1,5 roku .W sumie jestem 2 włascicielem psa 1 właściciel go oddał bo nie miał dla niego czasu.Psa mam od 2 miesięcy .I powiem ze mam z nim utrapienie co 3 dni ma biegunkę świetem było 7 dni urlopu od sprzątania.Najgorsze jest to ze rozwolnienie dostaje w nocy.Gdzieś tak 2 -3 i nie jestem w stanie z nim wyjsć.Ostatni spacer jest o 22 tak 30 min.Wtedy tez załatwia swoje potrzeby.Na spacerze jest wszystko ok.Czasami zdarza mu sie wtopa w dzień jak rodziców nie ma w domu i zostaje sam.Wtedy sika chociaż przed wyjsciem był na podworku zeby nie narozrabiał pod nasza nie obecnosc.No i nic to nie daje wracamy albo jest nasikane albo co innego.Weterynarz stwirerdzł ze to trzustka dostaje leki ale to za bardzo tez nie dziła bo 7 dni ma sie dobrze na 8 znowu sie z niego leje.Na pechez tez dostaje od 4 dni ,ale tez nie widze potrawy bo chodzi i posikuje po całym domu.
NIE MAM POJĘCIA CO MAM ROBIC.PIES DOSTAJE RYZ Z SERCAMI DROBIOWYMI BO NIC INNEGO NIE WCHODZI W GRE.NAWET PASZA DLA PSÓW.MOZE WY COS DORADZICIE. |
|
|
|
 |
benon
|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 12:31
|
|
|
Spróbuj dać psu ciemny ryż i pokombinuj z dodatkiem do niego. Ciemny ryż trawi się dłużej, gdyż ma więcej węglowodanów złożonych, co powoduje, że organizm dłużej go trawi i dostarcza energii bardziej rozłożonej w czasie, aniżeli ryż biały, który jest takim jakby " zastrzykiem energii". Popróbuje też dodając do ryżu jajko raz na tydzień surowe oczywiście. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 19:40
|
|
|
A ja te serca drobiowe zamieniałbym na mielone.
Mielone z indyka albo wołowe.
Ostatnio jak Gucior chorował, często odwiedzał nas weterynarz, i pytałam o drobiowe serca, wątróbkę.
Stwierdził, że mogą być po tym sensacje. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
|