Przesunięty przez: Miła od Gucia Czw 01 Kwi, 2010 15:09 |
Proszę o głosy na schrnisko w Białej Podlaskiej |
Autor |
Wiadomość |
domelcia

|
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 11:37
|
|
|
głos można oddać jeden raz na jedną ankietę czyli: mam konto o nazwie "ABC" i oddaje głos na Marcową ankietę, mogę zrobić to raz na tą konkretną ankietę. Aby móc oddać kolejny głos musiałabym założyć konto "ABCDE" na inny adres e-mail. W związku z tym, ze mam neostradę zresetować ruter, żeby zmieniło się moje IP. Wtedy mogłabym z konta "ABCDE" oddać 2 głos w marcowej ankiecie. Da się zrobić bo czemuż by nie ale czy nie byłoby to wtedy oszustwo lepiej rozesłać wici po znajomych i poprosić ich o oddanie głosu . |
_________________ Pozdrawiam
Dominika
www.bassbanda.pl -stronka o moich parówkach
Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwy, dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj? |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 11:51
|
|
|
No to nareszcie wiem o co chodzi!!!
Dzięki serdeczne za wyjaśnienia i przepraszam za posądzenie o kantowanie |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Sro 24 Mar, 2010 14:57
|
|
|
Można głosować chyba tylko raz!
Niestety nie codziennie .... :cry: |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
paulinazarebska

|
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010 10:56
|
|
|
Głosowanie wstrzymane,już i tak wiadomo kto wygra :sad: Byłam przedwczoraj w schronisku,porobiłam psiakom zdjęcia i kierownik powiedział,że to głosowanie nie ma sensu,to było od początku "zaplanowane"kto wygra i na kogo głosować.Będziemy próbować w Maju |
_________________ Chcesz pomóc podopiecznym schroniska "AZYL"
zadzwoń lub napisz! schroniskobialapodlaska@o2.pl
609118027
Wesprzyj nas w akcji" Burek sam nie poprosi o pomoc" https://www.facebook.com/events/2743284739323238/
 |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010 15:07
|
|
|
paulinazarebska napisał/a: | Głosowanie wstrzymane,już i tak wiadomo kto wygra :sad: Byłam przedwczoraj w schronisku,porobiłam psiakom zdjęcia i kierownik powiedział,że to głosowanie nie ma sensu,to było od początku "zaplanowane"kto wygra i na kogo głosować.Będziemy próbować w Maju |
Nie martw się Paulina - w maju masz mój głos!! |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Sob 27 Mar, 2010 15:44
|
|
|
Paulino, czy tylko ja tak mam, kiedy wchodze na stronke Schroniska pod np. psy do adopcji mam opis psa pomieszany po angielsku, po polsku i po niemiecku. Bardzo fajna strone macie. I tyle jeszcze pieskow szuka domkow |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
paulinazarebska

|
|
|
|
 |
Asia_Ginger
|
Wysłany: Nie 28 Mar, 2010 00:51
|
|
|
paulinazarebska napisał/a: | Głosowanie wstrzymane,już i tak wiadomo kto wygra :sad: Byłam przedwczoraj w schronisku,porobiłam psiakom zdjęcia i kierownik powiedział,że to głosowanie nie ma sensu,to było od początku "zaplanowane"kto wygra i na kogo głosować.Będziemy próbować w Maju |
To może ja wyjaśnię o co chodzi, bo widzę małe zamieszanie się zrobiło.
Dwa najwieksze fora zwięrzęce: Dogomania i Miau umowiły się, żę na zmianę mają prawo do wybrania na kogo będzie głosowanie w danym miesiącu, raz wybiera Dogo, raz Miau.
Na obu tych forach jest przeprowadzana wewnętrzna ankieta, do której można zgłaszać schroniska, organizacje i wolontariuszy pomagających psom, kotom czy innym zwierzakom.
Kto wygra w tej ankiecie ma poparcie na Krakvecie obu for.
W przypadku schroniska w Białej Podlaskiej było tak, że nikt go nie zgłosił do wewnętrznej ankiety na dogo. Głosujący wybrali Fundację SOS Bokserom. A tu nagle ni stąd, ni zowąd pojawiają się na dogo i innych forach informacje, żeby głosować na schronisko w Białej Podlaskiej. Stąd ta afera.
Jeśli będziemy sobie nawzajem kopać dołki, to przy następnym głosowaniu nikt nie poprze Waszego schroniska.
Jednak wyczytałam, że sytuacja ta wynikła z niewiedzy osób, które prosiły o głosowanie na Wasze schronisko, nie wiedziały one bowiem o wewnętrznych ankietach.
Także w maju jak najbardziej macie szansę na pomoc, ale zgłoście się na Miau, ponieważ teraz oni będą wybierać kandydata do głosowania. |
|
 |
paulinazarebska

|
|
|
|
 |
|