Przesunięty przez: Miła od Gucia Nie 10 Paź, 2010 17:47 |
Rychu basset znaleziony, szuka domu/adopcja "luluamelu& |
Autor |
Wiadomość |
Kamoos

|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 10:46 Rychu basset znaleziony, szuka domu/adopcja "luluamelu&
|
|
|
Nie wiem czy mogę tutaj wstawić linka ale jakby nie było jest to basset w potrzebie
http://allegro.pl/basset-...1256679919.html
Możesz Helenko, możesz, pies jest do oddania za darmo.
cyt. z ogłoszenia z Allegro
Basset Hound oddam w dobre ręce
(numer 1256679919)
Oddam w dobre ręce psa rasy Basset Hound. Psiak kilka dni temu pałętał się po ulic od domu do domu, prawdopodobnie został porzucony. Chwilowo go przygarnąłem ale niestety niemożliwe jest by został u mnie, ponieważ mam innego psa który, nie toleruje przybłędy. Pies wygląda na zdrowego i pełnego sił, ochoczo bawi się i aportuje, był szkolony potrafi na komendę siadać, dawać łapę i głos. Jest bardzo przyjacielski, towarzyski i oddany, ma również wiele cierpliwości. Poszukuje dla niego dobrego właściciela który zapewni mu opiekę, rodziny która pokocha go tak jak on bez wątpienie pokocha nowy dom i jego członków. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 602 280 688
Sprzedający krawiecdra (9)
Lokalizacja Kłobuck
Kod pocztowy 42-100
 |
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Nie 10 Paź, 2010 17:48, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 11:52
|
|
|
Zadzwoniłam pod podany numer. Pies jest do oddania. Błąkał się dość długo po ulicy obecnych posiadaczy psa, przygarnąli go , był bardzo wygłodzony. Chętnie by go zatrzymali, ale mają drugiego psa, który nie znosi konkurencji.
Psiak jest sympatyczny, przyjacielski.
Państwo szukają mu dobrego domu, chcą mieć pewność, że psiak dobrze trafi,bo bardzo go polubili.
Dałam namiary na nasze forum, będę w kontakcie, obiecałam, że pomożemy w znalezieniu domu dla psiaka. Mamy zgodę na przekopiowanie zdjęć basseta i ogłoszenia. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 12:44
|
|
|
Nie wiem co się dzieje, jakaś firma wypuszcza bassety po Polsce ???
Dobrze, podzwonię - uruchomimy nasz kajecik.
Pomożemy, a może ktoś od nas ???
Dobrze by było, sprawdzić czy pies ma czip, czy ma tatuaż, czy kastrowany, czy są jakieś symptomy choroby.
Jak ma obecnie na imię. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 17:07
|
|
|
Pies wabi się u tych państwa Rychu, nie ma tatuażu ani w uszach, ani w pachwinie, nie wiadomo czy nie ma czipa, nie jest wykastrowany. W razie potrzeby mam telefony pana Mirosława u którego jest pies. |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 18:19
|
|
|
Tak sie zastanawiam.... :wink: A gdzie jest Kłobuck? |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 20:36
|
|
|
Przed Częstochową, jadąc od pólnocy, a teraz spojrzałam, że od Ciebie to rzut beretem, z Krakowa to masz bliziutko :wink: , no, może nie bardzo daleko :grin: |
|
|
|
|
 |
eufrazyna [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 20:39
|
|
|
Cholera, wysyp jakiś, czy co?! :~ |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 21:20
|
|
|
Co najgorsze,to nikt ich nie szuka!!! :shock: :shock: No,Kłobuck niedaleko niby ale ja sie z domu nie wyrwe,a auta ni mom :cry: ...ale jakby cos ,ktos,jakos...to sprawa otwarta jak dla mnie... :smile: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 21:51
|
|
|
A może by się dało dogadać jakoś z tym panem u którego pies przebywa, jakieś pokrycie kosztów transportu gdybyś go chciała wziąć do siebie.
Jak chcesz to ja mam numer telefonu tego pana. |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 22:16
|
|
|
A to jest ten sam numer co w ogloszeniu na Allegro?
Szkoda zeby pieso trafil do jakiejs rozmnazalni...Moze daloby sie go jakos przewiezc,olercia! :wink: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 22:49
|
|
|
Nie , ten numer jest do syna pana Mirka, ale on jest od jutra na uczelni a ja mam numer do pana Mirka. Jezeli jesteś zdecydowana na psiaka to napisz, na pewno znajdzie się jakieś wyjście, tylko nie piszesz czy chcesz go adoptować. |
|
|
|
 |
lotta
bezbassecia
|
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010 23:17
|
|
|
Znalazłam własnie to ogłoszenie na allegro, napisałam sms z ofertą pomocy jako forum i dopiero zajrzałam tutaj, a widzę, że już sie coś ruszyło...
Ile jeszcze może tam psiak zostać? Potrzebny tymczas? |
|
|
|
 |
Magda i Rudolf

|
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010 09:33
|
|
|
Czy ktos sie decyduje na tego bassiorka bo nie wiem czy moge mu robic ogloszenie na Trojmiasto |
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010 11:13
|
|
|
Ja bym go wziela ale nie mam jak przetransportowac,nie dysponuje autem |
|
|
|
 |
lotta
bezbassecia
|
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010 12:02
|
|
|
Lulu, to nie jest wielki problem. Zajrzyj na dogomanię na wątek o transporcie albo na różne fora. CZęsto ogłaszają się ludzie, którzy po prostu jeżdża co jakiś czas danymi trasami i biorą psa za darmo. Ja tak przewiozłam (dostałam) Camelka naszego i sama jestem ogłoszona na trasę Toruń-Warszawa. Poszukaj. Trezymam kciuki |
|
|
|
 |
|