Didi |
Autor |
Wiadomość |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 22:28
|
|
|
To bardzo smutne ...
Trzymaj się |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Evika
Evika

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2005 Posty: 769 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 22:41
|
|
|
słowa niewiele pomogą, ale Ona będzie czekać na Ciebie za TM, już nie cierpi, w przeciwieństwie do Ciebie i Twojego wielkiego smutku,3maj się ........... |
_________________ bassety -moje tygrysy kochane .... |
|
|
|
 |
Tymek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011 22:53
|
|
|
bardzo przykra wiadomość - współczuję :cry: |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 07:57
|
|
|
Jesteśmy z Tobą |
|
|
|
 |
eufrazyna [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 13:28
|
|
|
Bardzo mi przykro |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Wto 18 Sty, 2011 14:23
|
|
|
to bardzo smutne, jestesy z wami |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
Kamoos

|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011 10:47
|
|
|
Współczuję :sad: |
|
|
|
 |
Nadia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Lip 2007 Posty: 183 Skąd: Szteklin
|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011 20:52
|
|
|
bardzo współczuję:( |
|
 |
joi

|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 00:25
|
|
|
Dziękuję wszystkim, że byliście z nami do końca
Ból i smutek trochę zelżały, ale nie ma dnia żebym nie wspominała tych pięknych brązowych oczu. Nazywałam ją Kluseczką, myślę że się na mnie nie gniewała. Biegła za mną przez te trzy lata z okładem na swoich króciusieńkich łapeczkach pomachując króciusieńkim ogonkiem. Zaistniała przez chwilę. Byłam dla niej wybawcą i katem. Tak bardzo się bałam żeby dla własnego egoizmu nie przedłużać jej cierpienia
Jeśli znów trafi się jakiś stary chory niechciany basset to jeśli pozwolicie wezmę go i niech sobie dożywa spokojnie |
|
|
|
 |
zojka

|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 00:51
|
|
|
joi napisał/a: | Dziękuję wszystkim, że byliście z nami do końca
Ból i smutek trochę zelżały, ale nie ma dnia żebym nie wspominała tych pięknych brązowych oczu. Nazywałam ją Kluseczką, myślę że się na mnie nie gniewała. Biegła za mną przez te trzy lata z okładem na swoich króciusieńkich łapeczkach pomachując króciusieńkim ogonkiem. Zaistniała przez chwilę. Byłam dla niej wybawcą i katem. Tak bardzo się bałam żeby dla własnego egoizmu nie przedłużać jej cierpienia
[url=http://tinypic.pl/i/...i_t.jpg]Obrazek[/URL]
Jeśli znów trafi się jakiś stary chory niechciany basset to jeśli pozwolicie wezmę go i niech sobie dożywa spokojnie |
Joi, jesteś wielka! |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
joi

|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 01:12
|
|
|
zojka napisał/a: | Joi, jesteś wielka! |
Nie, nie jestem wielka. Kocham psy za ich bezwarunkową miłość. A bassety i jamniki kocham najbardziej.I pewnie tu właśnie wychodzi moja małość, bo czym różni się miłość kundelka od miłości basseta?
Znasz moją starą opowieść o psach? Mój Tato dawno temu, kiedy przychodziłam późno do domu pytał z naganą w głosie "gdzie byłaś, czemu tak późno?" A moja Saba dorzyca witała mnie radośnie, że już jestem. Nazwałam to "prawem psa". Bez względu na okoliczności pies zawsze Cię powita i nie będzie robił wyrzutów. I to jest najpiękniejsza miłość |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 07:51
|
|
|
Izunia, jesteś wybawcą Didi.
Dałaś Jej to co najważniejsze - Miłość.
Jak pisze Zojka "Jesteś wielka", tak, chcesz następną bidę przygarnąć, a wiesz, że pewnego dnia, też nastąpi rozstanie.
Bardzo ciepło i serdecznie Cię pozdrawiam.
I zobaczysz, to Didi Ci wybierze kolejnego psiaka, tak pokieruje losem. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
zojka

|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 08:35
|
|
|
joi napisał/a: | zojka napisał/a: | Joi, jesteś wielka! |
Nie, nie jestem wielka. Kocham psy za ich bezwarunkową miłość. A bassety i jamniki kocham najbardziej.I pewnie tu właśnie wychodzi moja małość, bo czym różni się miłość kundelka od miłości basseta?
Znasz moją starą opowieść o psach? Mój Tato dawno temu, kiedy przychodziłam późno do domu pytał z naganą w głosie "gdzie byłaś, czemu tak późno?" A moja Saba dorzyca witała mnie radośnie, że już jestem. Nazwałam to "prawem psa". Bez względu na okoliczności pies zawsze Cię powita i nie będzie robił wyrzutów. I to jest najpiękniejsza miłość |
Kurde, masz rację...
One nigdy nie robią wyrzutów. Zawsze się cieszą. Zawsze.
Nie mniej kiedy pomyślę, że odejdą to już płaczę. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 09:18
|
|
|
Mnie też takie myśli chodzą po głowie,
a najgorzej jest jak Gustaw zaczyna chorować. Nie umiem odpędzić złych myśli. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 10:45
|
|
|
Iza jesteś wielka właśnie przez to co napisałaś i co robisz.
Ludzie chcą szczeniaczka, bo młody, zdrowy, długo będzie cieszył serca właścicieli...
Piękne jest to, że Ty chcesz dać dom psiakowi chociaż na jakiś czas, nie ma w tym cienia egoizmu jest tylko miłość do zwierząt i to jest właśnie wielkie. |
|
|
|
 |
|