Zamknięty przez: Asia i Basia Wto 08 Lut, 2011 08:50 |
CUDEńKA cz.1 |
Autor |
Wiadomość |
watla

|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010 14:43
|
|
|
Najbardziej podoba mi się fotka blondyna i skoki może w zawodach jakiś powinna wystartować :razz: śliczne psiutki chili zakopał się w śniegu i teraz już nie chce wyjść poszedł z elzą na ogród zapadł się w śniegu po czubek nosa i gapol nie umiał wyjść musiałam go wyciągać
ps może jestem przewrażliwiona ale mam nadzieję że nie rozchoruje się od tego zimna |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010 14:52
|
|
|
watla napisał/a: | Najbardziej podoba mi się fotka blondyna i skoki może w zawodach jakiś powinna wystartować :razz: śliczne psiutki chili zakopał się w śniegu i teraz już nie chce wyjść poszedł z elzą na ogród zapadł się w śniegu po czubek nosa i gapol nie umiał wyjść musiałam go wyciągać
ps może jestem przewrażliwiona ale mam nadzieję że nie rozchoruje się od tego zimna |
nic mu Gosiu nie będzie, jak sam chce biegać to niech biega
tylko w domciu niech się wygrzeje :wink: |
|
|
|
 |
watla

|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010 15:08
|
|
|
Oj grzeje się grzeje w kocach się zakopuje a jak potrzeba mu grzejniczka /sama widziałam jak to robi :shock: / bieże sobie belzia za kark i na legowisko z nim i musi kotek koło niego leżeć. |
|
|
|
 |
Dodo AiJ

|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010 19:23
|
|
|
Fajna ta Twoja gromadka, taka godzinka przed południem w ogrodzie i nie potrzeba odśnieżac
Ja biegam z rana z łopatką bo nasz Dodzik zdecydowanie po odśnieżonym woli spacerowac |
_________________ Uchyl szybę, w samochodzie tylko pies naprawdę rozumie jadącego obok motocyklistę.
 |
|
|
|
 |
Kala [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010 20:15
|
|
|
o rany! Cudeńka na Antarktydzie boskie! |
|
|
|
 |
zuza i gabi

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1726 Skąd: poznan
|
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010 20:23
|
|
|
Najbardziej się usmiałam z opisu Nikt nie wejdzie przecież one swoim spojrzeniem aż zapraszają do srodka :grin: |
_________________ Zuza, Gabi, cavalierka Fiona oraz koty Filemon i Miłka
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011 08:49
|