Edytowanie postów |
Autor |
Wiadomość |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 21:54 Edytowanie postów
|
|
|
Czy ostatnio były wprowadzane zmiany na forum dotyczące edycji postów przez użytkowników?
Pytam z czystej ciekawości. Jeszcze niedawno mogłam edytować wszystkie moje wpisy, nawet te najstarsze. Korzystałam z tego, usuwając część zdjęć. Teraz wyświetla mi się komunikat, że post mogę edytować jedynie przez 1000 minut od chwili napisania.
Czym jest podyktowana ta zmiana? |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Mar, 2011 06:19
|
|
|
Mam to samo. |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Sro 30 Mar, 2011 06:22
|
|
|
Ja miałam podobnie już wcześniej, okazywało się że muszę się ponownie zalogować... |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 08:56 Re: Edytowanie postów
|
|
|
madzialinka napisał/a: | ... wyświetla mi się komunikat, że post mogę edytować jedynie przez 1000 minut od chwili napisania.
Czym jest podyktowana ta zmiana? |
Czas edycji wynosi 10000 minut czyli tydzień. Jest to spowodowane tym że zaczęły znikać całe posty i psuły/zmieniały treść tematów. Teraz każdy ma tydzień na wprowadzanie zmian i poprawek, a później pozostaje tylko zgłaszać ewentualne zmiany do wyższych instancji. Moderatorzy mogą edytować bez ograniczeń bo to ich praca/zadanie.
Nawiasem mówiąc ta zmiana jest wprowadzona... tak dawno że już nie pamiętam kiedy
Ale było to po takiej sytuacji, że ktoś zrezygnował z forum i zaczął kasować wszystkie swoje posty.
K. |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 09:45
|
|
|
Dzieki za wyjaśnienie.
Teraz pozostaje mi się tylko wstydzić za błędy ortograficzne |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 11:30
|
|
|
A od czego są moderatorzy? Zgłoś gdzie znalazłaś błąd to poprawią.
K. |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011 14:12
|
|
|
Krzysiek napisał/a: | A od czego są moderatorzy? Zgłoś gdzie znalazłaś błąd to poprawią.
K. |
Eeee, nie. Nie będę takimi pierdołami głowy zawracać. Nie chcę być forumowym ortograficznym policjantem
Po prostu trzeba pisać uważniej, a po napisaniu posta czytać go dwa razy. |
|
|
|
 |
|