Nowy Dwór Mazowiecki |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 21:21 Nowy Dwór Mazowiecki
|
|
|
Muszę się pochwalić
do kolekcji doszły nam 2 złote medale i 2 pucharki :lol:
Grosio wczoraj w Nowym Dworze wygrał rasę i zdobył 2 miejsce w grupie :lol: :thx
Wczoraj również ukończył Championat Polski :thx
A dzisiaj Omen zdobył Zwycięstwo Młodzieży i co największą radochę mi sprawiło - na BIS juniorów zajął 2 miejsce na honorowym podium, a radocha niesamowita, bo młodzieżaków wyszło ok. 30-stu, a niuniuś był drugi :thx
Pierwsze miejsce Akita, trzecie fox. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 22:25 Re: Nowy Dwór Mazowiecki
|
|
|
Agata napisał/a: | Muszę się pochwalić
(...)
Grosio wczoraj w Nowym Dworze wygrał rasę i zdobył 2 miejsce w grupie :lol: :thx |
ij nieładnie Agatko, nieładnie :wink:
ale gratulacje wielkie się należą! stanąć na pudle w grupie i to w tak mlodym wieku! :thx |
|
|
|
 |
Ewa i Tofik
|
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 22:40
|
|
|
Gratulaje i dla Grosia i dla Omenka.
Czy dostały już tort z kiełbaski :wink: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 22:57 Re: Nowy Dwór Mazowiecki
|
|
|
Agata napisał/a: |
Grosio wczoraj w Nowym Dworze wygrał rasę i zdobył 2 miejsce w grupie :lol: :thx
|
Oj przepraszam :shock:
Oczywiście, że trzecie :!: :!: :!:
Ja jeszcze jestem w szoku po tym Bisie juniorów drugie miejsce Omena, bo wydawało mi się, że to nierealne w juniorach na podium stanąć przy takiej liczbie uczestników, tym bardziej, że my już wychodziliśmy i na BIS nie chcieliśmy zostawać. Szliśmy do wyjścia, ale ludzie zaczęli nas namawiać, mówić, że pękamy :wink: , że warto zostać i ....... wróciliśmy się, a potem :shock:
Za zdjęcia dziękuję, bo Piotr nie robił zdjęć, tylko Pan Borkowski cyknął pare fotek Grosiowi i powiedział, że prześle meilem. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 23:05
|
|
|
Ewa i Tofik napisał/a: |
Czy dostały już tort z kiełbaski :wink: |
Omenek bezpośrednio po wystawie pojechał z Olą na Bartosika, a ja wróciłam na Polanę, bo u mnie ciąg cieczek - teraz Balbina :wink:
Jeszcze została Dufy i Cebulka
Więc chłopaki oddzielnie muszą uczcić sukcesy
Ale jak koszmar cieczkowy się skończy to piwko razem wypiją :lol: |
|
|
|
 |
Krysia i Donat

|
Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 06:31
|
|
|
Agata przez wrodzoną skromność nie dodała jakie osiągnięcia miały jej inne dzieci. No to pochwalimy się sami. W sobotę Czort i Colombo (a z nimi i my) miały inaugurację wystawową :lol:
I co???? Czort zwycięstwo młodzieży :thx zloty medal :thx i nominację na Bis juniorów pierwszego dnia :thx a Colombo zajął drugie miejsce.
Na Bisie były schody, bo pańcia nie potrafiła Czorta dobrze zaprezentować ale jak na pierwszy raz na ringu to i tak nieźle.
Jeśli kiedykolwiek będziemy mieli osiągnięcia to będziemy zawdzięczć je Pani Sędzinie, która oceniła nas pozytywnie i tymi ocenami dała nam bodziec do dalszych wystaw i Agacie, która nas "kopała" :wink: i uczyła nas i psyzachowania na ringu, dzięki Ci Agato :lol:
Krysia i Donat |
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 08:32
|
|
|
No co Wy, to przecie moje dzieciaki
Tak, ja faktycznie w szoku szczególnie Omenem, który piękny, wyjątkowo piękny jest, ale nie za bardzo chce chodzić po ringu, a u spanieli to zupełnie co innego przy wystawianiu. On przepięknie się ustawia i stoi długo w pozycji bez ruchu, bo pracuję nad tym i ćwiczę często, ale nie mam pojęcia co robić by z ringu nie uciekał :? Wśród tłumu psów i ludzi na hali przepięknie biega, ale jak tylko przekraczamy wstęgę wychodząc na ring, on chce z niego nawiać. A na BISie tak ogromna konkurencja, tak dużo pięknych psów.
Czorcik i Colombo dzielne chłopaki. To był debiut i jak ładnie poszło
One się uczą, Krysia się uczy, Donat też ma się uczyć
Potem jak stare wygi na ring będą wychodzić.
Teraz przed chłopakami Opole, Moszna i Łódź .
Krysia się bała, że Pani sędzia wyrzuci ją z ringu :lol:
A tu taki fajny opis , który szczególnie dla początkującego to bardzo ważne.
Buziaki dla chłopaków.
O fotki Groszka Kasia się już zatroszczyła, a ja dorzucam Omenka
 |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 18:25
|
|
|
Gratulacje, gratulacje. Bardzo sie cieszymy. Tylko tak dalej. Dla wszystkich należą się gratulacje. Dla młodzieży rónież. Widze że braciszkowie Demeter miały cudowny diebiut. I tak trzymać. :thx |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 08:00
|
|
|
Gratulacje dla wszystkich i tych dla których wystawa to nie pierwszyzna i dla debiutantów. Trzymamy kciuki i życzymy dalszych sukcesów. |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 16:15
|
|
|
Wielkie brawa dla Zwyciezców :thx - tych wprawionych i tych nowych :lol: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 17:21
|
|
|
Za gratulacje bardzo dziękujemy, a za bardzo już niedługo będziemy konkurować ze wszystkimi przyjaciółmi w Opolu, a potem........w Mosznej, gdzie ponad setka bassetów znów się spotka na terenie przyzamkowego, przepięknego parku
Bassety "polskie i zagraniczne" będą walczyć o zwycięstwo. Zobaczymy czy Pan sędzia będzie bardzo surowy i wymagający. Już nie mogę się doczekać.
Do zobaczenia w Mosznej :thx |
|
|
|
 |
Krysia i Donat

|
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 18:32
|
|
|
I my bardzo dziękujemy za gratulacje, też będziemy w Opolu i Mosznej ale bardziej towarzysko za dużo "zawodowców" :wink:
Donat |
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat |
|
|
|
 |
|