Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Wystawy - gdzie będziecie?
Autor Wiadomość
Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 11:05   Wystawy - gdzie będziecie?

Na poprzednim forum Kasia stwierdziała że nie ma co patrzec kto gdzie jedzie ale jechac i pokazywac sojego pupila ale jak komus nie sprawia problemu to prosze piszcie systematycznie gdzie bedziecie. :P

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:12   

O co tu chodzi?? Nikt się nie wybiera na żadną wystawę w tym roku ?? A może się wstydzicie przyznać kto, gdzie pojedzie 8) . Nie bądźcie tacy - przez ten temat można się zgadać na jakąś imprezę razem. Jeśli ktoś napisze że jedzie tam gdzie Wy to zawsze będzie raźniej wiedzieć o tym, no nie?
Pozdrawiam Krzysiek.

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 18:48   Wystawy

No to znowu zaczynam " orkę" do championatu.Nasz nowy nabytek , Cera Guernica właśnie skończyła 9 miesięcy.Jutro ją zarejestruję ZKwP w katowicach i zaczynamy , pierwsza chyba Klubowa - Moszna , potem Bytom,Kraków,Zabrze, Chorzów i Rybnik a nad Poznaniem to trzeba się będzie zastanowić, tak przy okazji młodej w weteranach wszędzie będzie chodzić Afra a Karol też od czasi do czasu będzie się pokazywał.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 19:37   

No to masz Grzegorzu zajęcia na cały rok :D . Swoją drogą ile to trzeba samozaparcia żeby tak jedną wystawę po drugiej i to z trzema psami :roll: Zostaje jednynie życzyć sukcesów ( tylko nie dziękuj bo zapeszysz :D )
Pozdrawiam
Krzysiek.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 08:04   

No to Grzegorzyu w Mosznej porywalizujemy :lol:

Ja zamierzam jeszcze przed moszną zaliczyc opole a potem moze łódż, no i jelenia góra, leszno, gorzów. Wszystko wiadomo zalezy od wyników.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 08:05   

Nie ma to jak baczne oko administratora :P

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 12:48   

Arleto - wierzymy Ci :lol:
Nie musisz dwa razy powtarzać :wink: :lol:
A tak na poważnie - nad twoim postem po prawej stronie jest przycisk "zmień" z którego możesz skorzystać i wykasować podwóją wiadomość, zastępując ją innym komunikatem :) .
Nie traktuj tego jako złośliwość - wręcz przeciwnie - mam okazję na tym przykładzie pokazać innym jak usuwać niepotrzebne ( ew. podwójne ) posty.
Pozdrawiam Krzysiek.

joania
[Usunięty]

Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 17:29   

już się nie mogę doczekać tej wystawy w łodzi żeby poznac Korinę osobiście bo z "mamą" Koriny to znam się korespondencyjnie pamiętasz Arletko Aśka z Łodzi to ja a zinteresowania to bassety oczywista i reszta psiego i zwierzęcego towarzystwa

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:25   

Myślimy o debiucie na wystawie w Łodzi, ale troche się boje, bo Fiona nic nie umie i wcale nie chce się uczyć, gdyż wokół jest pełno ciekawych zjawisk. :oops:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:52   Wystawa

A ja i Dusia zadebiutujemy na krajowej 16 kwietnia w Grudziadzu ,a potem się zobaczy,tez mam obawy,że sedzia nas usunie z ringu za niestosowne zachowanie.Pozdrawiam :)

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 18:47   Re: Wystawa

Mirka napisał/a:
A ja i Dusia zadebiutujemy na krajowej 16 kwietnia w Grudziadzu ,a potem się zobaczy,tez mam obawy,że sedzia nas usunie z ringu za niestosowne zachowanie.Pozdrawiam :)

Nie masz co się obawiać, że sędzia usunie z ringu. Strach ma wielkie oczy. :D Trzeba potraktować taką wystawę jako dobrą zabawę.
Mam nadzieję, że będzie wyrozumiały dla Ciebie i Dusi.
A propos kto ma sędziawać VI grupę :?:

Pozdrawiam
Paweł

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 20:15   Wystawa-Grudziądz 2005

Grupe VI na krajowej w Grudziądzu oceniać mają p.Barbara Larska i p.Halina Kuczyńska .

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 07:17   

Mirko moja Korina tez nie umie stać na zawołanie, ale wiesz byłam ostatnio na championach w Lesznie i te juz obyte z ringiem championy też figlują. Kiedyś- co bylo widac na forum- przeżywałam że Korina nic nie potrafi ale po obejrzeniu wystawy w Pozaniau i w Lesznie stwierdziałm że nie ma sie co denerwowac. Najwazniejsze aby sędzia był obiektywny a nie dobrym znajomym własciciela konkurencyjnego psiaka :wink:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 07:49   

Cześć Arleta,ja tez widziałam co potrafia zrobić bassety na ringu,a szczególnie młodziezówka,a Dusia potrafi pozkazać zęby ale nam ,a czy sędziemu???,a o ustawianiu sie to juz wigóle nie ma mowy,wszystkie nasze próby nauczenia czegokolwiek kończy się "grzbietowaniem"i zachęcaniem mnie do drapania brzucha i wszystko.Na wystawie będzie pewnie duzo smiechu.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 09:07   

Witajcie.
Ja zaplanowałam na ten rok - Warszawa, Lublin, Opole, Moszna, Łódź, Radom, Płock, Kalisz, Kraków, Olsztyn, W-wa, Augustów, Zakopane, Sopot, Białystok, Włocławek, Antoninek, Wrocław, Legionowo, Poznań i Nowy Dwór Maz.
Zawsze na początku roku drukuję sobie listę wystaw na dany sezon wystawowy i zaznaczam. Na te wystawy wybieram się z Groszkiem (jeśli w między czasie nic nie połknie). Gumki jeszcze nie będę brała na pierwsze wystawy z tej listy ponieważ ona jest bardzo malutka i nadal drobniutka. Jeśli nabierze masy i nie będzie z niej taki dzieciak to dołączy do Groszka. Co prawda moja córka Ola powiedziała, że Gumka to jej pies i ona będzie decydować, gdzie zabierze Gumkę, i że nawet z takim maleństwem będzie jeździła. W każdym razie lista jest zaznaczona i tam się wybieramy.
pozdrawiam Agata

Odpowiedz do tematu