Nowi na Forum-chcemy powitać Wszystkich Was |
Autor |
Wiadomość |
Marzanna

|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 12:02 Nowi na Forum-chcemy powitać Wszystkich Was
|
|
|
Witamy serdecznie Wszystkich Użytkowników. Mam na imię Marzanna i od października zeszłego roku jest przy mnie basset- na imię ma (w domu) GINES. Ale nie jest to jedyny psiak w moim domu. Pierwszym był psiak wzięty ze schroniska na warszawskim Paluchu. Na imię miał Klakson. Wyglądał jak jamnik szorstkowłosy, ale był czarny i dużo większy. Był cudownym, zaprzyjaźnionym z całym światem psem. Kiedy miał 12lat do naszego domu przybyła sunia- Pusia. Moja córka znalazła ją- małą , głodną i zapchloną (na obozie sportowym- cały obóz-opiekunowie też- dbał aby mogła przeżyć i przyjechać do Warszawy). Dwa lata później Klakson odszedł. Nam domownikom było bardzo źle po jego śmierci. Minął kolejny rok i w naszym domu zamieszkał west highland Axel, a w październiku 2005 basset Gines. Mamy więc trzy psiaki i choć warunki domowe nie pozwalają na więcej zwierzaków to postanowiliśmy wirtualnie zaadoptować psiaka ze schroniska i od roku również "nasz" jest Drops ze schroniska Pani Bożeny Wahl "ostatnia szansa".
Gines jednak jest najbardziej podobny do naszego nieżyjącego psiaka i pewnie dlatego jest mi najbliższy. Taki sam z niego filozof: "popatrzę i pomyślę czy warto", taki sam jak potrzeba "czołg":"z drogi wszyscy- ta micha na pewno jest moja", i tak samo widząc suczkę na trawniku dostaje cielęcych oczu i przestaje słyszeć i widzieć cokolwiek obok. Zresztą wszyscy właściciele bassetów wiedzą o czym mówię.
Pozdrawiamy więc Was wszystkich całą naszą ferajną. Marzanna |
_________________ Marzanna
Życie bez psiaków? Nie umiem sobie tego wyobrazić!
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 12:14
|
|
|
Witaj Marzanno - pozdrowionka od klanu czarnych i basseta Freda
to miło powitać na forum kogoś nowego, zwłaszcza psiarza "pełną gębą" :lol: , bardzo podoba mi się zdanko które masz w podpisie
Jeszcze raz witam, i nie wiem jak inni ale ja bym chętnie obejrzała fotki wszystkich Twoich psiaków - od Klaksona po Ginesa, nie wyłączając oczywiście wirtualnego Dropsa! :lol: |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 12:31
|
|
|
Witamy i my!!!
Czyli Ewa z Matyldą i Bobciem, dwoma kotami, dwiema córkami i jednym mężem (coś tu mam zachwianą równowagę :wink: )
Czyżby skromnie zwany GINESEM basset był MARGINESEM z Gangu Długich? Pięknościowym i już utytułowanym? |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 12:41
|
|
|
I my też witamy miło, że dołączyliście do naszego towarzystwa.
Basia i Leszek z Bassem i Finą |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 12:59 Wielkie dzięki za powitanie.
|
|
|
Dzięki Wam wielkie. Tak- Gines to Margines ( ale to jakby poboczna kwestia, nie aż tak naprawdę ważna ). Wstawiłabym zdjęcia moich psiaków, ale niestety jeszcze nie wiem jak to zrobić- muszę kogoś mądrzejszego ode mnie zapytać. To jest pierwsze Forum, gdzie odważyłam się napisać. Oświećcie mnie jeśli możecie. Fotografie mam na dyskietce i co dalej?. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. I z góry dziękuję. Pozdrawiam gorąco. Marzanna |
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 13:07
|
|
|
Witam Cię na naszym forum
Zdjęcia prześlij do mnie na maila, wstawię je na forum - możesz też wybrać jakie zdjęcie chcesz pod swoim imieniem tzw. avatar, to też Ci zrobię. Zdjęcia wyślij w formacie .jpg czyli ogólnie stosowanym w cyfrówkach - jeśli umiesz pomniejsz do rozmiarów ok 640x480 - jeśli nie to prześlij orginalne - ja zrobię resztę.
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 14:36
|
|
|
I my wszyscy z Polany witamy Cię serdecznie |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 14:44
|
|
|
ooo prosze jak się wszyscy ładnie witaja
Nawet Admin Krzysio zamachał łapką
To ja też się podłącze :thx Witamy serdecznie !!! |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 17:48 powitania
|
|
|
My również witamy serdecznie Gocha z Manią. |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 18:43
|
|
|
My z Gustawem też witamy, a foxterier macha ogonkiem :lol: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 21 Cze, 2006 20:19
|
|
|
My z tym drugim Gustawem bardziej niegrzecznym również miło witamy w naszym bassecim (i nie tylko) świecie. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006 07:32
|
|
|
Ewa z Matyldą i Bobem napisał/a: | ...i jednym mężem (coś tu mam zachwianą równowagę :wink: ) |
he he he, Ewcia no niby tak, ale w naszym kraju to jakby zakazane, więc chyba jesteś już "skazana" na tego jednego Zbyszka :lol: :lol: :lol:
(przepraszam za tą małą dygresje nie w temacie :wink: ) |
|
|
|
 |
Marzanna

|
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006 11:48 Jeszcze raz dziękujemy za przyjęcie.
|
|
|
Już teraz wiemy, że jesteśmy wśród swoich. Postaramy się nigdy nikogo nie zawieść. Pozdrawiamy gorąco.
Marzanna i Ginio-Ślinio, Axel-Kapsel, Pusia-Znajdusia i DRopsio :lol:
A to nadesłane fotki psiaków Marzanny
Powyżej fotki samego Dropsa, a poniżej Drops i Axel-Kapsel
Fotki samego Axelka-Kapselka
A tu zaadoptowany wirtualnie hipcio i jego mama
Jak Marzanna założy temat o swoich pupilach w dziale o bassetach to przeniosę te fotki i będą jeszcze nowe. |
www.basset.com.pl
 |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 21:39
|
|
|
Myrównież serdecznie witamy (trochę późno ale szczerze) i bardzo się cieszymy z nowego nabytku forum. Aleksander, Dagmara z Morfeuszem i Demeter. |
|
|
|
 |
|