Dawno mnie nie było na forum czasami totalny brak czasu. Czytałam z wielką uwagą wasze posty i z całym szacunkiem dla innych forumowiczów ale przyznaję rację Agatce, Hubertusowi i innym. Nie jestem specjalistką w tej dziedzinie i wiele się od Was nauczyłam kochani. Wielkie dzięki.
Kynologią interesuję się od niedawna ale wszystko chłonę jak gąbka. Jest to moją pasją.
12 lipca byłam z moją Lussi na kryciu, które odbyło się w profesjonalnej hodowli i przebiegało jak należy. Byłyśmy tam 4 dni. Wszystko wskazuje na to, ze będą tego owoce. Jeżeli ktoś może mi podpowiedzieć jak dalej to poprowadzić, żeby mamunia i dzieciątka miały jak najlepszy komfort i były zdrowe to chętnie wysłucham rad i będę wdzięczna. To będzie pierwszy miot mojej niuni i w pewnym sensie i mój. Przeżywam to strasznie i mam baczne oko na Lussi.
Hubertus Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 22:19
ja też tutaj ostatnio nie zaglądam - głównie z braku czasu
Jestem pełen podziwu, że udało wam się "wskrzesić" ten stary temat (stary bo z zeszłego roku)
kiedy przeczytałem
Cytat:
przyznaję rację Agatce, Hubertusowi i innym
za żadne skarby nie mogłem sobie przypomnieć cóż takiego mogłem w tym temacie napisać
i teraz muszę przebrnąć przez to raz jeszcze :lol:
Agata [Usunięty]
Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 13:40
Kasia napisał/a:
Kasiula napisał/a:
A zresztą dlaczego nie można rozmnażac się bez rodowodu!!!!
nie, no skąd! rozmnażać się można ... :wink:
a co do reszty twojego pytania dziecinko, zadaj sobie troche trudu i poczytaj poprzednie strony, choć z drugiej strony trud to chyba zbędny, bo styl w jakim postawione jest twoje pytanie sugeruje iż tłumaczenia i tak nie zrozumiesz drogie dziecko.
Nic dodać, nic ująć :thx
może to nabijanie postów z mojej strony, przepraszam, ale na pytanie które powinno kończyć znak zapytania, a nie wykrzykniki, to doskonała odpowiedź ze strony Kasi !!!
I jeśli uważasz, że ...Jeśli basset chce to chce i koniec!!... , to taką masz właśnie konkretną odpowiedź. I widać od razu, że młodziutka bardzo z Ciebie osoba, jeśli masz do tego takie podejście i styl wypowiedzi swoich.
Tak więc zadaj sobie troszkę trudu dziecinko i poczytaj na ten temat, bo ludzie dobrze radzą, nie piszą bzdur, a to co napisał Dariusz to prawda, święta prawda, ale mi tak bardzo o konsekwencje prawne nie chodzi, mi na nich nie zależy, ale zależy mi na dobru zwierząt, tylko na tym.
Dlatego też jestem za sterylizacjami i kastracjami, za uważaniem, by psy nierasowe, czyli takie bezpapierowe nie dawały potomków, i nigdy bym do tego palca nie przyłożyła, i zawsze będę propagowała psa rasowego pomagając wszystkim kundelkom i mieszańcom, wszystkim jakim będę w stanie pomóc, bo zwierzak to zwierzak, ale nie rozmnażajcie ich !!!!!!!!!!!!!!
Leniuch [Usunięty]
Wysłany: Sro 02 Sie, 2006 12:51
Ja się zgadzam jak najbardziej z Hubertem i Agata widac,ze im zalezy na zdrowiu psiakow maja w 100% racje.
Ja mialam szczescie...:))
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum