LOLA |
Autor |
Wiadomość |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 24 Sie, 2011 22:24
|
|
|
witamy
śliczną Lolę i jej rodzinkę :lol: :lol: |
|
|
|
 |
domelcia

|
Wysłany: Sro 24 Sie, 2011 22:52
|
|
|
Witamy i my
definicja po prostu I-DE-AL-NA !!!
taaa bassety to urodzone złodziejaszki, nie tylko żarełka ale to ich priorytet. Nie pogardzą skarpetkami, biustonoszem, śierką czy każdego rodzaju zabawką - byle nie była ich a dzieci
O tym jak "ładnie dzieci zjadają" przekonuję się coraz intensywniej każdego dnia
co do wegetarianki, hmmm jakby Ci tu powiedzieć... przejdzie jej na mięcho, najlepiej Twoje, szykowane do obiadu, tudzież na grilla
gorące pozdrowienia, niech Lola Wam rośnie zdrowo i ku Waszej wielkiej radości :grin:
ps. Czy imię Lola może z bajki Charli i Lola ? z ceebebies ??
wybaczcie ale to ten etap ciągle kanał dziecięcy na tapecie |
_________________ Pozdrawiam
Dominika
www.bassbanda.pl -stronka o moich parówkach
Jeśli któregoś dnia masz być szczęśliwy, dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj? |
|
|
|
 |
Barokowa
|
Wysłany: Sro 24 Sie, 2011 23:10
|
|
|
Dokładnie z tej bajki. Mój synek nosi zabawkę Charliego a obok maszeruje Lola - z maszeruje przesadziłam bo przeważnie zabiega mu drogę.
Co do zjadania dziwnych rzeczy )) Moi synowie mają zdecydowanie mało majtek, kiedyś mieli normalnie jak inne dzieci ale teraz Lola je nagryza. Ma to swoje plusy bo dzieciaki się nauczyły sprzątać ubranka po sobie, ale Lolcia i tak je dorwie. Lola kocha ich majciory:))) skarpety jakoś mniej. Moje biustonosze zapomniały że miały kiedyś ramiączka:D Co do obiadków - oj tak, dzisiejsza zupka chłopaków zniknęła w Loli:D |
_________________ Lola - zrobiona z miłości ) |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 06:20
|
|
|
Barokowa napisał/a: | Dokładnie z tej bajki. Mój synek nosi zabawkę Charliego a obok maszeruje Lola - z maszeruje przesadziłam bo przeważnie zabiega mu drogę.
Co do zjadania dziwnych rzeczy )) Moi synowie mają zdecydowanie mało majtek, kiedyś mieli normalnie jak inne dzieci ale teraz Lola je nagryza. Ma to swoje plusy bo dzieciaki się nauczyły sprzątać ubranka po sobie, ale Lolcia i tak je dorwie. Lola kocha ich majciory:))) skarpety jakoś mniej. Moje biustonosze zapomniały że miały kiedyś ramiączka:D Co do obiadków - oj tak, dzisiejsza zupka chłopaków zniknęła w Loli:D |
Tak! Jak się ma przegubowce, to różne rzeczy w nich znikają |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Barokowa
|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 14:11
|
|
|
Lola z wiekiem prawie dziewięciu miesięcy nauczyła się śpiewać. Co prawda, fałszuje, ale mimo wszystko robi postępy. |
_________________ Lola - zrobiona z miłości ) |
|
|
|
 |
tubcia
& Toni

|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 20:28
|
|
|
no no limit!!! na pewno mają krótki przewód:) szybko jedzą i jeszcze szybciej wydalają |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 20:43
|
|
|
:lol: Z tą szybkością pożerania i wydalania różnie bywa :wink: Mój Leniuch szybko wcina i równie szybko wydala, a Blanka baaardzo wolno je, rozgląda się, smakuje, muszę pilnować, aby Leń jej w końcu nie wyżarł, wydala równie leniwie...1-2 razy czasami na dzień , a jedzą tę samą karmę, ilości podobne, czasami Blanka nawet więcej,. bo chcę ją podtuczyć :wink: |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
tubcia
& Toni

|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 20:48
|
|
|
ja biegam kilka razy dziennie z szufelką i szczotką i na wieczór ze szlaufem no ale u mnie wszystko razy 4 :lol:
najpierw pożerają z prędkością światła a za chwilkę tup tup tup pod bramę i dajemy panci prezenty
czasem się zastanawiam ile mozna jesc i ....... :grin: |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Pon 19 Wrz, 2011 20:55
|
|
|
:lol: :lol: :lol: |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011 06:13
|
|
|
tubcia napisał/a: | ja biegam kilka razy dziennie z szufelką i szczotką i na wieczór ze szlaufem no ale u mnie wszystko razy 4 :lol:
najpierw pożerają z prędkością światła a za chwilkę tup tup tup pod bramę i dajemy panci prezenty
czasem się zastanawiam ile mozna jesc i ....... :grin: |
taaaaaa
a ja mam do tego bernardyna .......
ale Tola przynajmniej nie śpiewa
Bo Tosia z Rufkiem często w dwugłosie |
_________________ ...człowiek autentycznie czuje, że ma najwięcej, kiedy daje innym ...ks.J. Twardowski |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011 12:22
|
|
|
Ooooo...Berta też potrafi pięknie zaburzać ciszę
Najlepiej jej wychodzi w kuchni, bo przecież niepodobna, żeby nie zauważyć, że basset CZEKA, aż Pańcia rzuci specjalnie dla niego suszonego chlebka :!:
A skoro Pańcia nie widzi tych słodkich trzydziestu kilo i rozpaczliwie wygłodzonego spojrzenia, to trzeba najpierw poburczeć, a potem (jak Pańcia nadal nie zauważa) szczeknąć sobie: Pańcia! No dawaj, bo się niecierpliwię :!: |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
tubcia
& Toni

|
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011 12:37
|
|
|
u mnie na szczescie spiewów nie ma trochę przed latem był bunt ale u toniego jak chciałam go przyzwyczaić do bycia dluzej na podwórku wtedy stał pod drzwiami i żałośnie szczekał tak na 3... hau hau hauuu nikt tego nie był wstanie wytrzymać ale potem mu przeszło i nie chciał wejsć do domu wolał wylegiwać sie na słonku |
|
|
|
 |
|