Przesunięty przez: Asia i Basia Pon 04 Paź, 2010 19:38 |
obrazy |
Autor |
Wiadomość |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 12:42 obrazy
|
|
|
chciałam się pochwalić że mój mąż maluje obrazy olejne i pastele -psów wszystkich ras i nie tylko psów, niestety nie umiem przesłać zdjęcia , ale będę się starała.
Piękny wzorzec ma balbinka poproszę męża żeby ją namalował to spróbuje przesłać :wink: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 12:32
|
|
|
Joasiu
Skoro Twój mąż ma taki talent to może by namalował jakieś ładne bassety może nawet dwa-trzy obrazy - nie duże i moglibyśmy np. urządzić na zlocie aukcję na rzecz schroniska dla psiaków. Co Ty na taki pomysł?
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 18:01
|
|
|
Krzysiu pomysł nam się spodobał tylko teraz m oj mąż nie wie czy podoła takiemu wyzwaniu , w jaki dzień to by miało być ?bo zlot zaczyna się od 09.07.2005 :wink: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 18:28
|
|
|
No przecież i tak przyjedziecie - nie? To co za różnica czy w sobotę czy w niedzielę
A na poważnie to jeśli tylko by chciał i zrobił taki gest to wrzucimy oficjalnie do programu taką aukcję - najlepiej tak żeby jak najwięcej osób z zewnątrz mogło wziąść w niej udział.
Tak więc przemyślcie to na spokojnie i za jakiś czas - a mamy go jeszcze sporo dasz znać jaka decyzja - i nie przejmujcie się za bardzo - tu chodzi przede wszystkim o idee i cel jaki mamy w planach
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 22:22
|
|
|
Pomysł super! jestem jak najbardziej za :thx
Joania - a czy Twój mąż sznaucera również? mógłby? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 23:55
|
|
|
POMYSŁ JEST REWELACYJNY :!: :!: :!: :!: :!:
Ale Joania - Twój mąż wpadł jak śliwka w kompot. - Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Mam nadzieję, że się nie złości na Ciebie, że pochwaliłaś się nim i jego umiejętnościami
pozdrowionka Agata |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 08:13
|
|
|
TROSZKĘ SIĘ ZŁOŚCIŁ ALE PRZEKONAŁAM GO ŻE TO TAKI SZCZYTNY CEL ITP ITD I TAK DALEJ :thx |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 13:34
|
|
|
joania napisał/a: | TROSZKĘ SIĘ ZŁOŚCIŁ ALE PRZEKONAŁAM GO ŻE TO TAKI SZCZYTNY CEL ITP ITD I TAK DALEJ :thx |
Mam nadzieję że tak naprawdę to jednak się nie złości - bo jeśli tak to nie możemy go tak wykorzystywać - jedynie z własnej i nieprzymuszonej woli
A jeśli nawet nic z tego nie wyjdzie z jakichkolwiek przyczyn to też nic się złego nie stanie, więc uspokój męża - niech się nie przejmuje
Krzysiek. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 04 Maj, 2005 14:43
|
|
|
daj spokój on tylko tak sobie pogadał i usiądzie do malowania :wink: |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 20:08
|
|
|
krzysiu czy jak mój mąż namaluje te portrety to przesłać Tobie pocztą czy przywieźć na zlot? |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 22:30
|
|
|
Na zlot - oczywiście że na Zlot
W końcu niech wszyscy widzą kto to przygotował no nie ?
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 19:51
|
|
|
Krzysiu wyśle Tobie MMS-em obrazy mojego męża jakbyś mógł pokazać je na forum czy się będą nadawały dobrze? :wink: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 22:38
|
|
|
:shock:
O rany - jak dla mnie to rewelacja
A zresztą - oglądajcie i oceniajcie sami.
To jest Agrafka.
Rasa schiperke.
Rasa corgi.
Pasterski barnenski.
Mam nadzieję że nie pomyliłem nazw ras - bo są dla mnie egzotyczne
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 06:23
|
|
|
Joasiu ....czy beda sie nadawały???? czy Ty sobie żartujesz???
One sa rewelacyjne- no dołownie superrrrr
Ale masz zdolnego męza - pogratulowac
wiesz my mamy taki obraz malowany ze zdjecia naszej rodziny i angelika jak zobaczyła to odrazu stwierdział ze jeszcze taka Korina by sie przydała ..chyba pokolegujemy sie z twoim zdolnym małzonkiem na zlocie :lol: |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 07:29
|
|
|
Rzeczywiscie obrazy sa piekne :shock: czy Dusia tez będzie mogła sobie taki zamówić |
|
|
|
 |
|