Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 14:00 |
Czarna i Ruda czyli BETI i ZORKA :) |
Autor |
Wiadomość |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 06:27
|
|
|
Taaaa.... Melka też dziwnym trafem po pojawieniu się u nas Berty wsysa całą zawartość michy, co przedtem było nie do pomyślenia
Wcześniej jadła jak wróbelek i to nawet rarytasy!!!
Renia, ułoży się, zobaczysz. :grin:
My docieraliśmy się z Bertą kilka miesięcy, a po roku możemy powiedzieć, że mamy NASZEGO basseta |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 07:00
|
|
|
Gocha masz rację mówię Zorce, że jeszcze ja czeka tylko zmiana mieszkania ale zawsze bedzie juz z nami ale piesek jak to piesek tylko patrzy tymi swoimi ślepiami na mnie.
Kilka miesięcy ... mają na dotarcie się dwa :wink:
Zobaczymy co bedzie z Beti przerabiałam już wszystko więc zaprawiona w bojach jestem.
Jak wczoraj jedliśmy obiad to dziewczyny w pewnym momencie zaczeły znów warczeć na siebie.. Ale ostro miały powiedziane "spokój" i "na miejsce" Beti oczywiscie poszła sobie pod swoje łóżko ale Zorka poszła całe dwa kroki dalej i za chwile ponownie zajeła miejsce pilnowacza :lol:
Ale jak jedza swoje jedzenie to miski w innych miejscach i nie łapią się.
Na to jedzenie trzeba uważac i tyle. |
|
|
|
 |
Jaga [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 07:17
|
|
|
Renia napisał/a: |
Na to jedzenie trzeba uważac i tyle. |
U nas też trzeba uważać dając jakieś smakołyki, bo młodzi się często zwierają przy takich okazjach. I żeby było lepiej to Arda jest tą prowokującą stroną
Jak będą tylko takie zwarcia - to luzik :wink: . |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 18:49
|
|
|
Wyszłam dziś z wyścigówką i limuzyną na spacer poszłąm na bazarek i zostawiłam psy przed wejsciem wpadłam do mięsnego kupiłam sobie cycocha kurczaka i poszłam z psami na spacer. Na trawniczku puściłam Zorkę ta się pokręciła i w nogi!! takiego dałą dyla,że się ledwo zorientowałam a jeszcze w szoku że Ona tak szybko biegać umie!!
Patrzę gdzie tak gna Ona pod bazarek i co się okazało jakaś świna (bo inaczej tego nazwać nie mogę )wywaliła blachę ciasta na trawnik! i Zorka się do cicha dobrała. Ale skubana zapamiętałą i jeszcze ten sprint.
A terazmusiałm iść na spacer bo Zorka piszczała - kupę się chciało i to na rzadko po cichu!! |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 19:49
|
|
|
Renia napisał/a: | Wyszłam dziś z wyścigówką i limuzyną na spacer poszłąm na bazarek i zostawiłam psy przed wejsciem wpadłam do mięsnego kupiłam sobie cycocha kurczaka i poszłam z psami na spacer. Na trawniczku puściłam Zorkę ta się pokręciła i w nogi!! takiego dałą dyla,że się ledwo zorientowałam a jeszcze w szoku że Ona tak szybko biegać umie!!
Patrzę gdzie tak gna Ona pod bazarek i co się okazało jakaś świna (bo inaczej tego nazwać nie mogę )wywaliła blachę ciasta na trawnik! i Zorka się do cicha dobrała. Ale skubana zapamiętałą i jeszcze ten sprint.
A terazmusiałm iść na spacer bo Zorka piszczała - kupę się chciało i to na rzadko po cichu!! |
Świeżego przecież by nie wyrzucili |
|
|
|
 |
tatar

|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 20:04
|
|
|
No i się okazuje, że i limuzyna może mieć niezłe przyspieszenie :wink: :grin: |
|
|
|
 |
Magda i Rudolf

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 13:52
|
|
|
Renia napisał/a: | Wyszłam dziś z wyścigówką i limuzyną na spacer poszłąm na bazarek i zostawiłam psy przed wejsciem wpadłam do mięsnego kupiłam sobie cycocha kurczaka i poszłam z psami na spacer. Na trawniczku puściłam Zorkę ta się pokręciła i w nogi!! takiego dałą dyla,że się ledwo zorientowałam a jeszcze w szoku że Ona tak szybko biegać umie!!
A ty ja ze smyczy juz puszczasz?Nie boisz sie ze sie zgubi? , przeciez jej nie znasz |
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 14:31
|
|
|
Puszczam zawsze w określonym miejscu.
I sie nie boję. |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 16:42
|
|
|
:!: |
|
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:14
|
|
|
No więc, Zorka postanowiła zdominować i mnie i Artura ( choć ten to przez baby zdominowany na maxa ostatnia nadzieje że jakaś rybka w akwarium jest płci męskiej :cool: ) oszczędza tylko Zuzię
Dominację mam potwierdzoną u specjalisty
Uznała,że tworzymy stado i chciała się znaleść na miejscu 1 :lol:
cóż.... ma do wyboru 4 albo 5 :cool:
Jak wychodzimy to Zorka tam troszkę płacze ale jak wracamy to nie słychać wycia czy szczekania. Poznaję mieszkanie jak wracam więc jest OK:)
AAA przez ntydzień tylko jeden raz siku w mieszkaniu nie wiem czy to nie Zorka bo jak się zapytałam "co to"to Beti sobie usiadła na środku pokoju a ZOrka dała dyla za firankę :cool:
Teraz zabawy dziewczyn nie zaczynają się już od próby dominacji. Choć kiedy Beti zaczepia Zorkę a ta nie ma ochoty na zabawę to szczeka na Beti.
Razem nie śpią choć wczoraj spały obok.
Dziś Zużka prawie wlazała na Zorkę a ta się rozwaliłą do góry nogami i sobie lezała nie przeszkadzało jej oklepywania przez Zuźkę.
A co robicie 2-3. 10?
Ej zadzwonie w pon do Ciebie :razz: |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:24
|
|
|
|
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:33
|
|
|
Prawo jazdy zdajesz...dobrze,że daleko mieszkam :razz: :razz: :razz:
A Zuźkę moższ brać ale tylko naweekend
Daj mi syganł w pon to oddzwonię z tajnego tel. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:35
|
|
|
|
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:39
|
|
|
Fanfan z rodziną napisał/a: | Renia napisał/a: | Prawo jazdy zdajesz...dobrze,że daleko mieszkam :razz: :razz: :razz: |
te..smarkata..z "szaconkiem" do babć za kółkiem :twisted:
|
no cóż mogę powiedzieć ........... przepraszam :razz: |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010 20:54 śpiochy
|
|