Przesunięty przez: Miła od Gucia Czw 23 Wrz, 2010 21:30 |
Jest dom dla basseta. |
Autor |
Wiadomość |
benia
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 17:23 Jest dom dla basseta.
|
|
|
Witam!
Jestem Benita(Benia) z adopcji bordogów.
Aby krótko i na temat .
Jest u mnie w mieście rodzina, która chciałaby zaadoptowac basseta-ręczę za nich głową.
W rodzinie sami dorosli i nie ma innych zwierząt. Mieszkają w bloku na 6 piętrze z windą. Nie ma problemu z kastracją, jakby były jakiekolwiek przeciwskazania-z jajecznym tez sobie poradzą. Umowa jak najbardziej-poadopcyjne i przedadopcyjne wizyty również. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 17:24
|
|
|
Witaj Benia ,
w chwili obecnej mamy jednego pieska do adopcji i jest to 10-letnia suczka |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 17:50
|
|
|
Z Jastrzębia? A skąd konkretnie? |
|
|
|
 |
benia
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 23:08
|
|
|
Fanfan z rodziną napisał/a: | Z Jastrzębia? A skąd konkretnie? |
O :shock: nie miałam pojecia że w Jastrzębiu ktos ma basseta-nigdy takowego na oczy nie widziałam- :lol:
Ja jestem ze Zdroju-domek z Turystycznej.
Będę do Was zaglądała co jakiś czas-ale wybaczcie nie moge być na bieżąco z psami w potrzebie-zbyt dużo "swoich"...-stąd odwazyłam się napisac "ogłoszenie". Podam równiez link "rodzinie" -aby mogła Was odwiedzać.
Renia- ja wiem..... ale.... |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 08:02
|
|
|
Benia wiem
Madzia masz koleżanke w Jastrzębiu |
|
|
|
 |
Lucy

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Lip 2008 Posty: 423
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 09:44
|
|
|
Witam. Moge sie cos dowiedziec o tej suczce? Gdzie teraz przebywa i dlaczego jest do adopcji iczy byla na forum? |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 09:46
|
|
|
jest na forum na dziale zamkniętym czekamy aż admin przeniesie temat do działu zwięrzęta w potrzebie. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 10:16
|
|
|
Pierwsza właścicielka Axela jest z Turystycznej...ma na imię Monika...i mieszka na 6 piętrze :~ |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 10:54
|
|
|
Lucy napisał/a: | Witam. Moge sie cos dowiedziec o tej suczce? Gdzie teraz przebywa i dlaczego jest do adopcji iczy byla na forum? |
Fanfan z rodziną napisał/a: | Kaśka mnie ubije, ale wkleję część maila od niej na temat suni
Cytat: | jest to 10 - letnia tricolorowa (tak jak Fanio płaszczowa) suka bez rodowodu ale ..... niezłych rozmiarów, przynajmniej tak wynika z opisu.Zdjęcia będę miała wieczorem. Ma typowe bassecie przywary czyli potrafi kraść jedzonko, po basseciemu uparta, itd ale śpi na swoim legowisku :-) a nie na właścicielce, hi, hi
Ma też zalety :-) kocha wszystkich i wszystko, żyje w zgodzie z innymi stworzeniami np. z jamniczką sąsiadów, koty toleruje nie czyniąc im krzywdy.
Nie robi też krzywdy innym dzieciom więc to jej zachowanie jest najwyraźniej podyktowane zazdrością.
Pani obiecała pokryć wszystkie koszty związane z odbiorem suczki.
|
: |
nie ładnie zachowuje się w stosunku do dziecka właścicieli. dlatego musi zmienić domek.
Madziu mam nadzieję że nie masz mi za złe że to wkleiłam. |
|
|
|
 |
benia
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 11:01
|
|
|
Fanfan z rodziną napisał/a: | Pierwsza właścicielka Axela jest z Turystycznej...ma na imię Monika...i mieszka na 6 piętrze :~ |
WOW :shock: To na pewno nie ta sama osoba-Pani z którą mam kontakt ma na imie Ewa, znam ją od ponad roku -ale widziała jednego basseta właśnie gdzieś "u siebie"-byc może to był Axel. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 11:16
|
|
|
;> Benia sprawdźmy to .. może to córka, matka albo cos ??
Może Nr turystycznej?? prześlij Magdzie na PW i się wyjasni. |
|
|
|
 |
benia
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 11:40
|
|
|
Renia-rozumiem obawy- wyjasnie na pw.. :wink:
Tylko poprosze o nick Magdy-bo nijak z podpisów nie wnioskuę kto to :lol: |
_________________ Pozdrawiam!
Benita z Kalą, Zorką, Łatkiem, Timonkiem, Pedrem i małą terrorystką... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 11:56
|
|
|
to ja |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 12:01
|
|
|
marta_zbyszek napisał/a: | Madziu mam nadzieję że nie masz mi za złe że to wkleiłam. |
Marta...jak ja Cię w końcu dopadnę...to zobaczysz :twisted: ...o wiem...w Zabrzu oberwiesz :razz:
Zdjęcia suni:
wiecie...ja o niej kurka coraz więcej i cieplej myślę Tylko jest Fan i Adaś :~ |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2008 12:05
|
|
|
benia napisał/a: | O :shock: nie miałam pojecia że w Jastrzębiu ktos ma basseta-nigdy takowego na oczy nie widziałam- :lol:
|
a w Jastrzębiu aktualnie jest 11 bassetów. Najbliższy Ciebie mieszka na Kusocińskiego. |
|
|
|
 |
|