Ile jest niechcianych bassetów... |
Autor |
Wiadomość |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 04 Paź, 2005 10:22 Ile jest niechcianych bassetów...
|
|
|
Ponieważ, jak wiecie, cały czas uparcie pracuję nad statystykami policzyłam również ilość psów wystawionych na sprzedaż za pośrednictwem internetu.
Tylko od 1 września br. na:
Allegro
mójpupil.pl
kupsprzedaj
bono-polska
pojawiło się 8 dorosłych bassetów !!!
I dodam, że nie obserwuję tych aukcji non stop - zaglądam średnio raz w tygodniu, więc coś mogę pomijać...
PS - Czy znalezione linki wrzucać do ogłoszeń? |
|
|
|
 |
Kindziora [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 15:51
|
|
|
... |
|
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 17:43
|
|
|
A skąd taki wniosek, że to nie hodowca?
Bo za niskie ceny? |
|
|
|
 |
Dariusz

|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 18:36
|
|
|
To jest pseudo hodowca!!!
Jeden miot jest z metryczkami-drugi bez!!!!
I pewnie suczka dwa razy do roku ma szczeniaki -horrrrrooorrrrrrr!!!!!! |
|
 |
Kindziora [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 19:29
|
|
|
... |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro 19 Paź, 2005 21:52
|
|
|
kiedy nastaną czasy gdy ktoś będzie to kontrolował??????, kiedy takie praktyki będą to po prostu niemożliwe!!!!!!. o tym marzę i wtedy będę spać spokojniej, pozdrawiam Ewa |
|
|
|
 |
Glowacz [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 09:12
|
|
|
Cos musi byc nie tak skoro czlowiek nie podal nawet miasta z ktorego pochodza.....
Dla wszystkich zainteresowanych...
88-320 to Piotrkow Kujawski |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 09:51
|
|
|
Głowacz, tam jest 88-230 a to bardziej Radziejowice, no ale generalnie Kujawsko pomorskie, okolice Inowrocławia - związek kynologiczny tam jest można by sie dowiedzieć czegoś o hodowli tego pana. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 10:11
|
|
|
Dzwoniłam pod ten nr tel.sa szczenieta z hodowli Guernika (nie wiem czy dobrze napisałam ale tak Pania zrozumiam),ojciec szczeniaczków pochodzi z hodowli Stary Koń ,natomiast szczeniaczki bez papierów ponoć są po innej matce.Pieski mieszkają w Piotrkowie Kujawskim czyli rzut beretem ode mnie,uff ale przeprowadziłam śledztwo :shock: :shock: |
|
|
|
 |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 18:23
|
|
|
Co Stary Koń to hodowla z której pochodzi moja Fiona.
Gdzie w końcu jest to hodowla, w Radziejowicach czy Piotrkowie Kujawskim?
Bo Radziejowice mam pod nosem. |
|
|
|
 |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 18:24
|
|
|
Nie to nie moga być radziejowice bo tam jest kod 96-.. |
|
|
|
 |
od czasu do czasu -gosc
Gość
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 19:46
|
|
|
Na wakacjach w tej hodowli byly rowniez szczenieta z rodowodem i bez rodowodu,ta hodowla zarejestrowana chyba w zw.kynol -Chojnice.
o ile pamietam Agata miala napisac pismo do zarzadu klubu....przynajmniej tak informowala na forum
wlasciciel Julian Szalkiewicz -zdzwonilam pod oba numery i to jest ta sama osoba |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 20:29
|
|
|
HA HA.. Piotrków Kujawski Znam tą miejscowośc jak własną kieszeń qrde jaki ten świat mały
nawet byliśmy tam z Kasią w czasie urlopu, ale nie miałem pojęcia, że ktoś tam trzyma bassety |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2005 23:54
|
|
|
Mirka napisał/a: | ojciec szczeniaczków pochodzi z hodowli Stary Koń ,natomiast szczeniaczki bez papierów ponoć są po innej matce. |
No wlasnie :!:
Stary Kon :!:
To ochyda :!: Tak znany hodowca, do ktorego mialam szacunek :!:
Uzywa swego czolowego reproduktora do mnozenia bezpapierowych psow, ktorymi handluja pod plotem :!: Podobno na warszawskiej wystawie byly sprzedawane szczenieta po Jacksonie, oczywiscie bez papierow.
Panie Kanciak powinni Pana wykluczyc ze Zwiazku :!: :!: :!:
Kiedys byl dla mnie Pan przykladem, ale dzis bym Panu reki nie podala :!: |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 21 Paź, 2005 07:29
|
|
|
Zgadza sie że w wakacje w tej hodowli mogly być szczenieta,bo te z papierami maja teaz 12 tygodni,a te bez papierów 10 tygodni,rozmawiałam z włascicielka doscyc długo,Pani bardzo pzekonywała mnie ze warto kupić pieska,bo sa po utytuowanej matce i ojcu z lini holenderskiej ze Starego Konia czyli z pewnoscia po tatusiu mojej Duśki.I jeszcze jedno w Nowym Dworze Maz.przy stadionie tez sprzedawali małe basseciatka i jezeli dobrze kojarze to własnie chyba z tej hodowli Guernika. |
|
|
|
 |
|