Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
dyskusje "Tęczowy Most"
Autor Wiadomość
Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 09:08   Re: NASI PRZYJACIELE ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Miła od Gucia napisał/a:

Autor nieznany

znany ... Paul C. Dam

a na naszym forum już od prawie roku http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=1326

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 09:28   

dzięki Kasiu, już naprawiłam błąd.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 19:55   

Ten smutny dział, także uaktualniłam, też proszę zerknijcie.
Tak popatrzyłam, tylu naszych Przyjaciół w 2010 roku odeszło.

Batus 

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 19:57   

Miła od Gucia napisał/a:
Ten smutny dział, także uaktualniłam, też proszę zerknijcie.
Tak popatrzyłam, tylu naszych Przyjaciół w 2010 roku odeszło.

Kurcze faktycznie :(

Agataw
[Usunięty]

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 20:48   

Ja też chwilę wspominałam...

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 21:43   

Tez często wspominam moje zwierzątka które odeszły, ale dlaczego wykaz psiaków z TM jest od 2008 roku ?, a tych wcześniejszych nie dało się dopisać tak jak było ?
Nie ma informacji o mojej Amelce, Antosiu i o wielu innych psiakach. Fajny ten skrót, ale niechby wszystkie były, szczególnie te co już dawno odeszły.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 21:56   

gocha napisał/a:
Tez często wspominam moje zwierzątka które odeszły, ale dlaczego wykaz psiaków z TM jest od 2008 roku ?, a tych wcześniejszych nie dało się dopisać tak jak było ?
Nie ma informacji o mojej Amelce, Antosiu i o wielu innych psiakach. Fajny ten skrót, ale niechby wszystkie były, szczególnie te co już dawno odeszły.

Nie ma, bo nikt wcześniej nie pomyślał, żeby taki dział założyć.

Jeśli masz informacje, daty, bardzo proszę, podaj, a ja je umieszczę.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 22:53   

No przecież są daty, w głównym temacie Tęczowego Mostu, są daty i wiele wpisów, chyba na tej podstawie robiłaś ten skrót. Amelka jest w temacie "odeszła moje ukochana Amelka", a Antoś w temacie "Żegnaj Antosiu", tam zresztą sa wszystkie inne , które znamy tu z forum, nie można ich pominąć , jeżeli mamy mieć taki skrótowy przegląd to wszystkich. Chociaż myślę, że pożegnania i piękne teksty w głównym temacie TM nie znikną.

Piszesz, że nikt nie pomyślał o założeniu takiego działu. No bo istnieje Tęczowy Most, a to co Ty napisałaś to tylko skrótowe zestawienie dat urodzenia i śmierci, na podstawie działu który istnieje od zawsze.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 22:54   

Jak masz czas Gosiu, proszę opracuj dane z lat wcześniejszych.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 23:00   

Bogusiu , ja nie jestem moderatorem działu i nic nie będę po Tobie poprawiać. Skoro zrobilaś skrótowe zestawienie to niech to będzie całość. Wszystkie psy które odeszły są wpisane w Tęczowym Moście, zawsze tam były, więc nie bardzo wiem co ja bym miała niby nowego napisać.
Jezeli sobie życzysz to wynotuję Ci imiona psów z TM, ale przecież Ty widzisz to samo co ja.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 23:08   

Pominę Antosia, bo to nie basset, alez bassetów to odeszły jeszcze:
Baron, Abra, Bessa, Amelka, Ana, Oskar, Heda, Andzia, Monti, Kaja, Pigwa, Bąbel, Baca, Suzi, Badi, Nuka.
Tyle pamiętam, może kogoś pominęłam, ale te na pewno są opisane u nas w TM.
Danych opracowywać nie będę, bo nie będę Ci się wcinać w coś co postanowiłaś zrobić w swoich działach.
Moje uwagi tyczyły tylko tego, że niektórym może być przykro jeżeli ich zwierzątka nie znajdą się w tym zestawieniu.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 23:08   

gocha napisał/a:

Jezeli sobie życzysz to wynotuję Ci imiona psów z TM, ale przecież Ty widzisz to samo co ja.

Proszę wynotuj, według schematu, a ja je umieszczę.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 23:13   

Pisałyśmy równocześnie, moją odpowiedź masz wyżej :grin: Imiona psów Ci napisałam.

Natomiast jeżeli postanowiłaś zmieniać coś w swoich działach to Ty sama zrobisz to najlepiej, bo wiesz jaką masz koncepcję i co zamierzasz zmieniać, mnie chodziło o to żeby nie były pominięte psy których imiona Ci napisałam wyżej, a o których jest napisane w TM.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 00:20   

gocha napisał/a:
Pisałyśmy równocześnie, moją odpowiedź masz wyżej :grin: Imiona psów Ci napisałam.

Natomiast jeżeli postanowiłaś zmieniać coś w swoich działach to Ty sama zrobisz to najlepiej, bo wiesz jaką masz koncepcję i co zamierzasz zmieniać, mnie chodziło o to żeby nie były pominięte psy których imiona Ci napisałam wyżej, a o których jest napisane w TM.

Ja zmieniać nic nie będę, mogę jedynie uzupełnić na Twoją prośbę.

To jest schemat:

imię Psa "nick forumowy opiekuna" data urodzenia (jeśli jest znana) - data odejścia (patrz post pierwszy)

proszę przygotuj mi takie dane, ja Te Pieski oczywiście dopiszę do pierwszego postu.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 10:55   

gocha napisał/a:
Ja Ci mogę przygotować dane swojego psa., które zresztą są widoczne w TM.
Nic więcej według "schematu" przygotowywać nie będę, bo nie ja to wymyśliłam i nie ja jestem moderatorem. Skoro coś postanowiłaś stworzyć (skrót tych co odeszli ), to zrób to tak żeby nikogo nie pomijać.
Oto dane mojego psa.
Amelia (Stary Koń) urodzona 21. 10. 1997 odeszła 4. 06. 2005 r.

Wątek założyłam w styczniu 2009 r., i od tego momentu na bieżąco prowadziłam, cofnęłam się do 2008 r., i co nie zauważyłaś braków przez te dwa lata jak wątek istnieje ?
To, że jestem moderatorem, nie znaczy, że inni nie mogą wnosić swoich propozycji i zakładać wątków. Moderatorzy mają obowiązek przestrzegać regulaminu, i pilnować porządku w swoich działach. Każdy może zakładać tematy.
Jeśli zgłosiłaś taką propozycję uważam, że bardzo słuszną, więc popracuj nad tym.
Ja, Pani Dyrektor Gosiu, nie jestem od wykonywania Twoich poleceń, nie jesteś moim pracodawcą.
Natomiast jestem otwarta na współpracę.
Przykro mi tylko, że ta dyskusja toczy się w tak smutnym dziale.

Żeby zakończyć dyskusję, posiedzę sobie dziś, przejrzę wszystkie tematy i dodam te wszystkie psiaki, które odeszły, aby były spokojne za Tęczowym Mostem.

Odpowiedz do tematu