Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
MILORD
Autor Wiadomość
milo_helcia 

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 22:29   MILORD

Witamy i dziękujemy za pamięć i ciepłe powitanie.Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystkie słowa wparcia,które z opóżnieniem ale wszystkie przeczytałam.Milo ma się doskonale.. przeżywa drugą młodość: szaleje na spacerach z psami,uwielbia wypady do lasu.Jest na prawdę cudowny i przesłodki(nawet jak nawcina się na spacerach różności tak aromatycznych że zęby myć musimy).Zez o którym pisał Tomek na szczęście po operacji został bo uważam że w tym właśnie "niespokojnym" spojrzeniu jest cały urok Milo.Przynajmniej ja nie mogę mu się oprzeć.Helenka niestety niedomaga nam na kręgosłup i jedną tylną łapkę(po dłuższych spacerach utyka i ciężko podnosi się.Ale dostaliśmy namiary na weta specjalizującego się w ortopedii baseciej i w tym tygodniu się wybieramy(mimo troskliwej opieki naszej wet Oli )może coś zaradzi.
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Sro 22 Lut, 2012 11:15, w całości zmieniany 1 raz  

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 22:34   Re: Miilord

milo_helcia napisał/a:
Helenka niestety niedomaga nam na kręgosłup i jedną tylną łapkę(po dłuższych spacerach utyka i ciężko podnosi się.Ale dostaliśmy namiary na weta specjalizującego się w ortopedii baseciej i w tym tygodniu się wybieramy(mimo troskliwej opieki naszej wet Oli )może coś zaradzi.

Chętnie poczytam, Gustaw ma identyczne objawy.
I trzymam kciuki za Helenkę
Co do Mila, to jestem pełna podziwu, jaki cudny bassior z niego.

milo_helcia 

Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 22:43   

postaramy się wkleić jakieś zdjęcia ale o to już Tomka poproszę bo ja kompletnie lewa jestem w tej kwestii.

Odpowiedz do tematu