MILORD |
Autor |
Wiadomość |
milo_helcia

|
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 22:29 MILORD
|
|
|
Witamy i dziękujemy za pamięć i ciepłe powitanie.Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystkie słowa wparcia,które z opóżnieniem ale wszystkie przeczytałam.Milo ma się doskonale.. przeżywa drugą młodość: szaleje na spacerach z psami,uwielbia wypady do lasu.Jest na prawdę cudowny i przesłodki(nawet jak nawcina się na spacerach różności tak aromatycznych że zęby myć musimy).Zez o którym pisał Tomek na szczęście po operacji został bo uważam że w tym właśnie "niespokojnym" spojrzeniu jest cały urok Milo.Przynajmniej ja nie mogę mu się oprzeć.Helenka niestety niedomaga nam na kręgosłup i jedną tylną łapkę(po dłuższych spacerach utyka i ciężko podnosi się.Ale dostaliśmy namiary na weta specjalizującego się w ortopedii baseciej i w tym tygodniu się wybieramy(mimo troskliwej opieki naszej wet Oli )może coś zaradzi. |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Sro 22 Lut, 2012 11:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 22:34 Re: Miilord
|
|
|
milo_helcia napisał/a: | Helenka niestety niedomaga nam na kręgosłup i jedną tylną łapkę(po dłuższych spacerach utyka i ciężko podnosi się.Ale dostaliśmy namiary na weta specjalizującego się w ortopedii baseciej i w tym tygodniu się wybieramy(mimo troskliwej opieki naszej wet Oli )może coś zaradzi. |
Chętnie poczytam, Gustaw ma identyczne objawy.
I trzymam kciuki za Helenkę
Co do Mila, to jestem pełna podziwu, jaki cudny bassior z niego. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
milo_helcia

|
Wysłany: Nie 25 Wrz, 2011 22:43
|
|
|
postaramy się wkleić jakieś zdjęcia ale o to już Tomka poproszę bo ja kompletnie lewa jestem w tej kwestii. |
|
|
|
 |
|