Przesunięty przez: Miła od Gucia Czw 07 Cze, 2012 19:17 |
LADY szuka domku/ma nowy domek |
Autor |
Wiadomość |
justyna i lejdi

|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 09:41 LADY szuka domku/ma nowy domek
|
|
|
dwitam wszystkich razem z Lady szukamy domku dla niej :cry: pomyslalysmy ze u kogos z forum znajdzie najle
wiecej info pod numerem 880 833 405
pozdrawiamy wszystkich |
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Czw 07 Cze, 2012 19:18, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
jabluszko520

|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 12:23
|
|
|
Ale szkoda, znajdź jej proszę ciepły i kochający domek, sprawdzaj chętnych tak, aby dobrze trafiła i znalazła swoje w końcu bezpieczne miejsce... :sad: |
_________________ Nie kupuj, adoptuj.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=5027
 |
|
|
|
 |
BASSiBAWARIA

Dołączyła: 29 Sie 2011 Posty: 1075 Skąd: Wlkp /tereny wolnością płynące.
|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 15:39
|
|
|
no co Ty?
psa swojego chcesz oddac? |
_________________ z Wami byłam najszczęśliwsza...
-Alice-
 |
|
|
|
 |
julkarem
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Lut 2011 Posty: 1368 Skąd: Międzychód
|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 19:06
|
|
|
a co sie stalo |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 19:15
|
|
|
Przypominam, ze mamy pomoc, a nie osadzac. Napiszwiecej o malej,zeby ktos, kto forum nie zna mogl sie czegos wiecej o niej dowiedziec. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Kamoos

|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 21:49
|
|
|
Czy sunia ma już nowy domek ? |
|
|
|
 |
koluś
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2011 Posty: 1821 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 09:00
|
|
|
myślę, że nikt nie osądza... tylko pyta dlaczego... |
_________________ dominika
 |
|
|
|
 |
justyna i lejdi

|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 09:30
|
|
|
wtam niunia ma nowy domek trafila do domu z ogrodem i z dziecmi bez watpenia milosci jej nie zabraknie Pani ktora sie po nia zjawila zucila wszysto i przejechala sporo km zeby tylko ja miec powiedziala ze zawsze marzyla o tej rasie tylko niestety ceny nie pozwalaly jej na spelnienie mazen nie oddalam jej calkowicie za darmo poniewaz obawialam sie ze wtedy moze trafic na kogos chwilowo zauroczonego a jak ktos zaplaci to i nie wyzuci bo sie znudzilo wzielam niewielka cene ale zawsze na ulicy napewno pieniedzy nikt nie znajduje
generalnie jestem zadowolona z tego ze tafila w takie rece wystarczylo spojrzec na reakcje tej Pani i wszelkie watpliwosci znikaly
cierpie tylko okrotnie strasznie mi jej brak wyplakalam sie wczoraj dzis juz odrobinke ale taka tyci lzej musze sie z tyM pogodzic cora jej szuka i mowi ze nie ma hau hau
rozumiem obuzenie niektorych osob ale uwierzcie ze to bla dla mnie strasznie trudna decyzja syn ma uczulenie katar sie niemozliwie nasilal te psiaki jak wiecie gubia spore ilosci siersci odkurzalam kilka razy dziennie i nie przynosilo efektu dobry miesiac sie zastanawialismy co robic ale nie bylo wyjscia :,(
uwierzcie czasem zycie nie pozostawia wyboru i nie oburzajcie sie prosze bo i tak jest nam bardzo ciezko
kupilismy ja doslownie za ostanie pieniadze nic sie wtedy nie liczylo jak tylko to zeby ja miec nie miala tez znaczenia pora i ilosc km do pokonania co w tamtej chwili nie mielismy samochodu a musialam zabrac ze soba niespelna dwuletnia corcie pedzilismy bo byla jeszcze jedna chetna ktora sie po nia wybierala wiec kto pierwszy..
wyscig wygranyy nagroda bezcenna szkoda tylko ze taki final :,(
przepraszam ze wczoraj nic niie napisalam ale poprostu bylam rozbita i nie mialam do tego absolutnie glowy
pzedemna okropnie trudne dni ktore nie wiem jak przetrfac jest na to jakis sposob? :,(
dodam jeszcze ze mamy kontak z Pania ktora ja wziela piszemy caly czas email bede dostawala zdjecia ktore pytalam czy moge wstawiac na forum zaprosilam ja rowniez na forum w imieniu wszystkich mam nadzieje ze znajdzie czas aby dolaczyc
pozdrawiam wszystkich i bardzo bardzo dziekuje za troske o mojego skarba |
|
 |
koluś
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2011 Posty: 1821 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 10:31
|
|
|
ja sobie nie wyobrażam podjęcia takiej ciężkiej decyzji i mam nadzieję, że nigdy nie będę w takiej sytuacji... jeśli jednak nie było innego wyjścia i podjęliście świadomą decyzję... dobrze, że znalazłaś Lady nowy domek, oby na stałe...
nie bądź zdziwiona, że komentarze są różne, ponieważ zdarzały się już różne sytuacje, oddanie psa z mniej czy bardziej ważnych powodów że się tak wyrażę... (każdy wie o którego psa chodzi...)
dodam jeszcze małe sprostowanie mojej powyższej wypowiedzi, żeby nikt nie poczuł się niepotrzebnie dotknięty, mam na myśli losy rocznego Snookerka jeszcze zanim (podkreślam zanim) trafił na całe szczęście do pani Doroty "Volarius"... |
_________________ dominika
 |
|
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 13:09
|
|
|
Też się cieszę, że taki finał trudnej sytuacji, ale cóż zrobić.........miejmy tylko nadzieję, że sunia będzie kochana i niczego jej nie zabraknie :wink: |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
Marynia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2009 Posty: 2459 Skąd: Głubczyce
|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 13:51
|
|
|
Dobrze,że sunia trafiła do dobrego domku (mam taką nadzieję) i że będziesz miała kontakt z nową właścicielką ... |
|
 |
justyna i lejdi

|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 21:28
|
|
|
no piszemy piszemy narazie jest dobrze komentarze oczywiscie rozumiem tylko naprawde czy ktos wierzy czy nie i tak okropnie wszyscy cierpimy maz to dusi w sobie ale widac ze tez mu ciezko i naprawde nie zycze tego nikomu kiedys kiedys mialam Bernardynke skonala mi na reku plakalam nie mniej niz teraz czuje jak by mi sie cos skonczylo :,(do tego cora jej szkajaa i mowiaca ze nie ma hau hau nie zycze takiego przezycia nawet najgorszemu wrogowi
dla nas to taka trauma ze nie potrafie ujac cierpienia w slowa
natomiast co do czyichs blachych powodow oddania klapouszka to niestety nie jestem w temacie nie dotarlam do tego watku przez te badania syna nie mialam kompletnie czasu na forum wiec bylysmy tu krociotko bo wogole Lady nie zdazylismy sie nacieszyc byla z nami nie cale 4 miesiace szczescie w nieszczesciu bo jest jeszcze mlodziutka i bedzie jej lzej napewno
z calego serca wam dziekuje za zainteresowanie i troske jak i zlosc bo to swiadczy o milosci jaka dazycie czworonoznych przyjaciol |
|
 |
jabluszko520

|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012 21:36
|
|
|
Wszyscy kochamy psy - ja to w ogóle jestem psiara i nie tylko... ale cieszę się, że do kochających ludzi trafiła, kontroluj jeszcze czy jej się krzywda nie dzieje i trzymajcie się, wiem jakie to uczucie stracić czworonożnego przyjaciela a zwłaszcza jak dzieci pytają... straszne... |
_________________ Nie kupuj, adoptuj.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=5027
 |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Pią 08 Cze, 2012 10:58
|
|
|
Dobrze, że sunia będzie miała ok i kochający domek...nie gniewaj się, na jakieś tam uwagi, bo tak, jak piszesz...czasami nerwy puszczają, a wszyscy jesteśmy wariatami na tle krzywdy zwierzaczków...człowiek to zrozumie, zwierzątko niestety przeżywa...ale będzie ok :wink: |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
|
|