Witam!! Jestem nowym włascicielem LENIUCHA!! :)) |
Autor |
Wiadomość |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 21:00 Witam!! Jestem nowym włascicielem LENIUCHA!! :))
|
|
|
Witam wszystkich uczestnikow. Wlasnie dzis o 13:30 nabylem forumowego LENIUCHA, zaplacilem za niego 200zl, mysle ze rzeczy ktore do niego dostalem nie sa tyle warte ale niech bedzie, nie stracilem na tym interesie. Piesek obecnie przebywa 10km od Malborka, woj pomorskie, mieszka w 4 mieszkaniowym bloku, jednak ma duze podworko i ma gdzie hasac, do towarzystwa ma sasiadke rasy haski, w tym samym wieku, czyli 9 miesiecy. Szaleja za soba bardzo i ze soba tez. ....Zostawiam mu to samo imie...nie bede mu robil wody z mozgu.
cos o mnie: mam 23 lata, na imie Grzegorz, studiuje informatyke na ostatnim roku, pieska mialem juz kiedys, jednak rok temu w kwietniu musial go lekarz uspic, mial zaawansowanego raka wątroby i jelit, mial 15 latek. Niestety nie bylo mnie wtedy przy nim. Mysle ze piesek bedzie mial dobry dom.Rodzina jest naprawde zadowolona z niego i szczesliwa zjego obecnosci.
W momencie rozstania wlascicielki naprawde plakaly, gdy dojechalem do domu mialem telefon czy nie chce go spowrotem oddac, jednak nie chce aby mu robic wode z glowy, dlatego powiedzialem ze powinny sie pogodzic z rozstaniem tymbardziej ze szukaly osoby na nowego wlasciciela tak dlugo.
zalaczam kilka zdjec.juz w nowym domku.na biezaco bede was informowal co i jak sie z nim dzieje. piesek przeszedl kąpiel od razu gdyz sie ubrudzil, szalal po mieszkaniu gdy wysychal, probowal sie stawiac jednak zostal usadowiony na swoim nowym miejscu i grzecznie wysychal. teraz spi, jest bardzo zywy i szalony. musze troszke nad nauczyc sie panowac i nauczyc go aby sie sluchal. pozdrawiam wszystkich.
oj sorki zdjecia wrzuce pozniej bo mi sie serwer zrypal i jutro go podniose.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
=AsMiNn= [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 13:18 Witamy!
|
|
|
Witamy na forum |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

|
Wysłany: Sob 02 Wrz, 2006 21:47
|
|
|
ciagle pracuje nad serwerkiem...mysle ze jutro po poludniu wrzuce kilka pierwszych fotek, dzis mial bardzo ciezki dzien i spi juz piesio bardzo zmeczony, caly dzien szalal na dzialeczce z haska... |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Wrz, 2006 21:03
|
|
|
I co nawego u Leniucha?Jak się sprawuje w nowym domu?
Miały być zdjęcia. |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

|
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 14:22
|
|
|
pracowalem ciezko...ale obiecuje dzisiaj wieczorem wcisne je na serwer..kolo 22ej...leniuch zadomowil sie...szaleje w domu i ogrodzie..pozdrawiam |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

|
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 19:14
|
|
|
http://iis.pwsz.elblag.pl/~iis2864/leniuch/
to jest miejsce dla leniucha...mozna podziwiac jego fotki...co jakis czas bede usuwal stare i wrzucal nowe...po wekendzie pokaze zdjecia z brodzenia po bagnach ) |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

|
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 18:37
|
|
|
nie bedzie zdjec z bagien (...cyfrowka utopila sie dzisiaj w jednym z nich...szukalem i nie znalazlem...za to psiak sie tak wybawil i wyszalal ze juz teraz spi ladnie wyczyszczony...kupie niedlugo druga cyfrowke to wrzuce foteczki jak narobie |
|
|
|
 |
bommel [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006 07:59
|
|
|
To ostatnie zdjecie, jak sie wspina żeby do zlewu zajreć, to jakbym Azora widziała . on też robi ciągle przegląd tego co jest na stole, na szafce, w zlewie. Musimy się bardzo pilnować, żeby niczego gorącego nie stawiać w jego zasięgu, bo mógłby na siębie cos wylać :shock:
|
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

|
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006 08:41
|
|
|
no...ale skubaniec moj leniuch wyczuwa karme w zakrytej misce w szafce 2 metry nad nim i stoi i wyje do tej miski..jest beqa z niego...a nocami tak chrapie ze mnie budzi |
|
|
|
 |
|