Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
basset i uczucia :))
Autor Wiadomość
Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 22:21   basset i uczucia :))

Dzisiaj moje psisko nagle zaczęło nadmiernie okazywać mi czułość. Efekty poniżej

śpimy...no dobra...

Pańcia...budzimy się, budzimy!

obudziłaś się już...czy mam jeszcze raz?

ufff...obudziłaś...ileż Cię można w końcu całować :cool:

Zauważyłam, że mój basset o wiele chętniej okazuje mi jakiekolwiek czułości...czego nie mogę powiedzieć o jamniczce, która generalnie wychodzi z założenia, że świat istnieje po to, aby ją podziwiać :twisted:

A Wasze bassety?

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 06:57   

Bolo ma podobne podejście do Twojej jamniczki - jestem taki piękny to wy mnie całujcie i rozpieszczajcie :cool: :wink:

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 08:00   

A moja Beti to jakoś tak nie bardzo do przytulania owszem przychodzi żeby ja miziac ale nie liże tylko ewentualnie wącha głowe ;>

Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 08:15   

U mnie jest podział. Największa przytulana to Anabela. Jej się wydaje, że jest maleńkim yorkiem i wciąż chce na kolana. Wogóle lubi być zawsze w centrum uwagi. A jak już siedzi na kolanach u pana to jest normalnie najważniejsza na świecie.
Zaraz po niej jest Onisia [Tosa]. Ona wiecznie chce na tzw. apka. Tutaj mamy dosłownie ogromny orzech do zgryzienia. To jeszcze maluda ale gabaryty nie takie.
Lussi uwielbia spać i jej wystarczy głaskanie, Arcziemu wciąż głupoty w głowie a mój dostojny Andi lubi kręcenie uszami. :roll:
No i normalnie zawrót głowy.

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 09:24   

W moim stadku przytulanką jest Doxi. Teraz musimy jej to ograniczyć, żeby w ciążę urojoną nie wpadła.

Barik uwielbia czesania i poklepywanie po plecach.

Enigma nie przepada za pieszczotami, ale lubi spać z panem i oblizywać mu uszy :)

Jak powiedział mój mąż: ja jestem od wychowania a on od rozpieszczania. Taką mam niewdzięczną rolę szeryfa ;)

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 09:38   

madzialinka napisał/a:

Jak powiedział mój mąż: ja jestem od wychowania a on od rozpieszczania. Taką mam niewdzięczną rolę szeryfa ;)

a u mnie jest odwrotnie role szeryfa ma Artur :)

besta 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 13:38   

Besta uwielbia pieszczoty w każdym wydaniu (co teraz z oczywistych względów ma ograniczone)A lizanie to ma co rano i nie wygląda to tak,że poliże i da spokoj
na liże i liże długo iwytrwale po twarzy,uszach,szyi no dosłownie gdzie tylko sięgnie jęzorem jedyna rada żeby to przerwać to wstać i uciekać .

karina_wilson 

Wysłany: Sro 16 Lip, 2008 14:20   Re: basset i uczucia :))

Fanfan z rodziną napisał/a:
Dzisiaj moje psisko nagle zaczęło nadmiernie okazywać mi czułość. Efekty poniżej

Obrazek
śpimy...no dobra...
Obrazek
Pańcia...budzimy się, budzimy!
Obrazek
obudziłaś się już...czy mam jeszcze raz?
Obrazek
ufff...obudziłaś...ileż Cię można w końcu całować :cool:

Ale słodziakowe zdjęcia:))) moja sa codziennie przytulańskie i zawsze chętne do dawania buzi:)

Zauważyłam, że mój basset o wiele chętniej okazuje mi jakiekolwiek czułości...czego nie mogę powiedzieć o jamniczce, która generalnie wychodzi z założenia, że świat istnieje po to, aby ją podziwiać :twisted:

A Wasze bassety?

Jaga
[Usunięty]

Wysłany: Czw 17 Lip, 2008 14:06   

U nas największym kolankowcem był Karol. Uwielbiał siedziec na kolanach (zwłaszcza moich), uwielbiał byc pieszczony, głaskany i generalnie migdalony. Afra jest bardziej oschła, choć może oschła to źle powiedziane. Lubi się pieścić, ale wtedy kiedy ona ma ochotę. Cercia robi sie migdał wielki w czym duza moja zasługa (jak twierdzi Grześ).
Bo ja generalnie powinnam wystapić w programie "Mam talent" w kategorii "rozmigdalacz bassetów" - wygrałabym napewno :mrgreen:

Batus 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 20:35   

Batus nie ma czasu na pieszczoty, póki co próbuje roznieść nam chałupę, raczej biega niż chodzi, sypia jak nas nie ma w domu...szatan istny :P

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 20:51   

Batus napisał/a:
Batus nie ma czasu na pieszczoty, póki co próbuje roznieść nam chałupę, raczej biega niż chodzi, sypia jak nas nie ma w domu...szatan istny :P

rodzina! Ciesz się z życia, póki mały...bo za chwilę będzie taki duży, jak brat :P

Batus 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 20:56   

Nie strasz Magda, bo już ledwo się przy nim uwijam :) ) Batus skacze na mnie z taką siłą, że zaczynam się martwić co to będzie...jestem w ciąży i nie mogę tego diabła oduczyć :( Energia go tak rozpiera, że jest chyba najszybszym i najbardziej zwariowanym psem na osiedlu...czasem się zastanawiam czy ma może coś z charta? :) Jedynie koleżanka z podwórka - młoda amstafka jest w stanie go przegonić aż sie zmęczy :) Czy Fanio trochę wyrósł z tego wariactwa?

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 20:58   

Uśmiałam się czytając ten post :D . Na Fania jest jedna metoda zmęczenia - Adaś ;)

Batus 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 21:04   

Batus jest supermenem, biega 2 bite godziny po podwórku z psami, przychodzi do domu ze zwieszonym jęzorem i co robi ?... łapie za gumową zabawkę i lata z nią po całym domu jak oparzony :) Mogłabym książkę o nim napisać, ale przecież nie ja jedna tutaj ;)

marta_zbyszek
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 21:53   

a Bolo jakiś taki spokojny, leniwie spokojny - zabawek nie lubi, zabawy jako takiej też nie, popieszczochać i posmyrać to i owszem, no i uwielbia długie spacery po lesie rewelacyjnie chodzi się z nim na grzyby, i nie oddala się za nadto. Ale jak go samego puszczę na łąkę to siada i nie wie co robić, no chyba że z bokserką lata wtedy za nią i szczeka jak opętały. A po lesie sam gania.

Odpowiedz do tematu