Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy Dwór Mazowiecki
Autor Wiadomość
Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 21:21   Nowy Dwór Mazowiecki

Muszę się pochwalić
do kolekcji doszły nam 2 złote medale i 2 pucharki :lol:
Grosio wczoraj w Nowym Dworze wygrał rasę i zdobył 2 miejsce w grupie :lol: :thx
Wczoraj również ukończył Championat Polski :thx

A dzisiaj Omen zdobył Zwycięstwo Młodzieży i co największą radochę mi sprawiło - na BIS juniorów zajął 2 miejsce na honorowym podium, a radocha niesamowita, bo młodzieżaków wyszło ok. 30-stu, a niuniuś był drugi :thx
Pierwsze miejsce Akita, trzecie fox.

Kasia :) 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 22:25   Re: Nowy Dwór Mazowiecki

Agata napisał/a:
Muszę się pochwalić
(...)
Grosio wczoraj w Nowym Dworze wygrał rasę i zdobył 2 miejsce w grupie :lol: :thx

ij nieładnie Agatko, nieładnie :wink:

ale gratulacje wielkie się należą! stanąć na pudle w grupie i to w tak mlodym wieku! :thx

Ewa i Tofik 

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 22:40   

Gratulaje i dla Grosia i dla Omenka.
Czy dostały już tort z kiełbaski :wink:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 22:57   Re: Nowy Dwór Mazowiecki

Agata napisał/a:

Oj przepraszam :shock:
Oczywiście, że trzecie :!: :!: :!:

Ja jeszcze jestem w szoku po tym Bisie juniorów drugie miejsce Omena, bo wydawało mi się, że to nierealne w juniorach na podium stanąć przy takiej liczbie uczestników, tym bardziej, że my już wychodziliśmy i na BIS nie chcieliśmy zostawać. Szliśmy do wyjścia, ale ludzie zaczęli nas namawiać, mówić, że pękamy :wink: , że warto zostać i ....... wróciliśmy się, a potem :shock:

Za zdjęcia dziękuję, bo Piotr nie robił zdjęć, tylko Pan Borkowski cyknął pare fotek Grosiowi i powiedział, że prześle meilem.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 23:05   

Ewa i Tofik napisał/a:

Czy dostały już tort z kiełbaski :wink:

Omenek bezpośrednio po wystawie pojechał z Olą na Bartosika, a ja wróciłam na Polanę, bo u mnie ciąg cieczek - teraz Balbina :wink:
Jeszcze została Dufy i Cebulka 8)
Więc chłopaki oddzielnie muszą uczcić sukcesy :D
Ale jak koszmar cieczkowy się skończy to piwko razem wypiją :lol:

Krysia i Donat

Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 06:31   

Agata przez wrodzoną skromność nie dodała jakie osiągnięcia miały jej inne dzieci. No to pochwalimy się sami. W sobotę Czort i Colombo (a z nimi i my) miały inaugurację wystawową :lol:
I co???? Czort zwycięstwo młodzieży :thx zloty medal :thx i nominację na Bis juniorów pierwszego dnia :thx a Colombo zajął drugie miejsce.
Na Bisie były schody, bo pańcia nie potrafiła Czorta dobrze zaprezentować :oops: ale jak na pierwszy raz na ringu to i tak nieźle.
Jeśli kiedykolwiek będziemy mieli osiągnięcia to będziemy zawdzięczć je Pani Sędzinie, która oceniła nas pozytywnie i tymi ocenami dała nam bodziec do dalszych wystaw :P i Agacie, która nas "kopała" :wink: i uczyła nas i psyzachowania na ringu, dzięki Ci Agato :lol:
Krysia i Donat

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 08:32   

No co Wy, to przecie moje dzieciaki :D
Tak, ja faktycznie w szoku szczególnie Omenem, który piękny, wyjątkowo piękny jest, ale nie za bardzo chce chodzić po ringu, a u spanieli to zupełnie co innego przy wystawianiu. On przepięknie się ustawia i stoi długo w pozycji bez ruchu, bo pracuję nad tym i ćwiczę często, ale nie mam pojęcia co robić by z ringu nie uciekał :? Wśród tłumu psów i ludzi na hali przepięknie biega, ale jak tylko przekraczamy wstęgę wychodząc na ring, on chce z niego nawiać. A na BISie tak ogromna konkurencja, tak dużo pięknych psów.
Czorcik i Colombo dzielne chłopaki. To był debiut i jak ładnie poszło :D
One się uczą, Krysia się uczy, Donat też ma się uczyć 8)
Potem jak stare wygi na ring będą wychodzić.
Teraz przed chłopakami Opole, Moszna i Łódź .
Krysia się bała, że Pani sędzia wyrzuci ją z ringu :lol:
A tu taki fajny opis :D , który szczególnie dla początkującego to bardzo ważne.
Buziaki dla chłopaków.

O fotki Groszka Kasia się już zatroszczyła, a ja dorzucam Omenka

Aleksander

Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 18:25   

Gratulacje, gratulacje. Bardzo sie cieszymy. Tylko tak dalej. Dla wszystkich należą się gratulacje. Dla młodzieży rónież. Widze że braciszkowie Demeter miały cudowny diebiut. I tak trzymać. :thx

Bacha 

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 08:00   

Gratulacje dla wszystkich i tych dla których wystawa to nie pierwszyzna i dla debiutantów. Trzymamy kciuki i życzymy dalszych sukcesów.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 16:15   

Wielkie brawa dla Zwyciezców :thx - tych wprawionych i tych nowych :lol:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 17:21   

Za gratulacje bardzo dziękujemy, a za bardzo już niedługo będziemy konkurować ze wszystkimi przyjaciółmi w Opolu, a potem........w Mosznej, gdzie ponad setka bassetów znów się spotka na terenie przyzamkowego, przepięknego parku :D
Bassety "polskie i zagraniczne" będą walczyć o zwycięstwo. Zobaczymy czy Pan sędzia będzie bardzo surowy i wymagający. Już nie mogę się doczekać.
Do zobaczenia w Mosznej :thx

Krysia i Donat

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 18:32   

I my bardzo dziękujemy za gratulacje, też będziemy w Opolu i Mosznej ale bardziej towarzysko za dużo "zawodowców" :wink:
Donat

Odpowiedz do tematu